Terrassebehandling som erstatter terrassebeis

SIOOX - Opptil 12 års varighet!

Sioox er et naturprodukt som gir terrassen en jevn og flott overflate som føles silkemyk under føttene. Sioox er miljøvennlig og økologisk og kan brukes på alle typer tresorter, uansett alder og tidligere vedlikehold. Kiselteknologien gjør at terrassebeskyttelsen trenger ned i treverket og hindrer smuss, alger og råte å sette seg i treverket. Over tid vil terrassen få en lekker grå tone som kan sammenlignes med drivved. Det beste av alt- Opptil 12 års varighet!

Se alt fra Sioox →

Velg fargen som passer huset best!

Terrassebeis

Når du skal beise terrassen ønsker du selvsagt å være forsikret om at treverket du skal gå på skal være godt beskyttet. Samtidig er det en fordel å velge en terrassebeisfarge som står godt til huset, og som passer omgivelsene. Det bidrar til et elegant og helhetlig inntrykk. Vi gir deg tipsene som sikrer begge deler.

Les mer her →

Populær ferdigblandet terrassebeis

Grundig forarbeid sparer deg for vedlikeholdsarbeid

Å beise terrassen framfor å olje den vil spare deg for både kostnader og vedlikeholdsarbeid. Når du skal beise terrassen er det viktig at du gjør et grundig og godt forarbeid. Vask og skrubb terrassen slik at underlaget er best mulig preparert før du setter i gang med selve terrassebeisingen. Og husk og sjekk værmeldingen før du setter i gang. Når du er ferdig med terrassebeisingen for denne gang kan du glede deg over et godt resultat i opptil 3 år før du må på’n igjen.

Les mer om hva du bør tenke på her →

Trenger du hjelp til fargevalg?

Når du skal beise terrassen er det lurt å tenke gjennom hvilken farge som vil gi uterommet ditt en helhet og harmoni. Fargen skal kle huset og omgivelsene. Og uansett hvilken farge du ser for deg har fargen mange nyanser og toner. Vi har fargerådgivere i alle våre butikker som kan hjelpe deg med å finne riktig farge til din terrasse.

Les mer om tjenesten her →

De viktigste produktene

Forarbeid og vask av terrasse

Anbefalte produkter

Til påføring av beis og Sioox

Slik gjør du:

Trinn 1

Vask av terrasse

Rengjør terrassebordene godt før du går i gang med EasyPad. En stivbustet terrasseskrubb fjerner skitt, smuss og gammel beis. Bruk egnet vaskemiddel. Gråvær er godt vaskevær!

Trinn 2

Sliping av terrasse

Når terrassebordene er helt tørre, bruker du EasyPad-slipebrettet for å sikre et jevnere resultat. Ved å slipe lett over bordene sikrer man at fiberreisningen som har oppstått under vasken forsvinner, og det blir også mer behagelig å gå på terrassen. Husk å kjøpe slipepapir. Valg av slipepapir vil avhenge av terrassens utgangspunkt. Tørk bort slipestøvet med en mikrofiberklut.

Trinn 3

Påføring av beis

Bytt ut slipebrettet med påføringspaden, og påfør et jevnt strøk med beis eller olje uten å danne film. Jobb deg ferdig med hele bordlengden for å unngå overlapp og skjolder. Det er enkelt å komme til i hjørner og inntil husvegger. EasyPad dekker to terrassebord av gangen. Det må ofte jobbes litt mer med eldre bord, og da kan det være best å bruke paden på langs av terrassebordet. EasyPad fungerer best med forlengerskaft som sparer krefter og gir den riktige arbeidsstillingen.

Luado

Få hjelp til hverdagsprosjektene

Når ikke tiden eller ferdighetene strekker til kan du få hjelp til å fikse hverdagsprosjektene med Luado.

Les mer om tjenesten her →