Et tryggere hjem

Sikkerhet i hjemmet

Med mange små grep blir hjemmet sikrere og tryggere. Få oversikt over hva du kan gjøre for å sikre deg og dine mot brann, dårlig inneklima og tyveri. 

Brannsikkerhet

Slik sikrer du deg mot brann

Når sjekket du røykvarsler og brannslukkingsapparat sist? Brannvernutstyr er viktig, og de fleste har heldigvis utstyrt hus og leilighet med brannslukker og røykvarslere. Likevel er det lett å glemme vedlikehold og oppdatering av utstyret.

Sjekkliste for en brannsikker bolig

 

4 anbefalte

Radon

Radonmålere

De siste årene har fokuset på den usynlige radioaktive radongassen i hjemmene økt. Radongass kan være helseskadelig, og i verste fall føre til lungekreft. Grunnet helsefaren ved å puste inn denne gassen har myndighetene bestemt at det ikke skal være en konsentrasjon av radongass på over 200 becquer per kubittmeter luft. Dette kan du enkelt måle ved å installere en radongassmåler fra Airthings i en periode på to måneder.

Les mer om luftkvalitet i hjemmet

3 anbefalte

Tyveri og innbrudd

Slik sikrer du deg mot tyveri

Norge er et trygt land å bo i, men innbrudd kan fortsatt skje. Da er det godt å føle at man har sikkerhetstiltak som gjør hjemmet mer sikkert. Med overvåkningskameraer, moderne låsesystemer og alarmsystemer er du og familien tryggere og har full kontroll.

Les 9 tips for å sikre deg mot tyveri.

4 anbefalte

Visste du at

Vi filer nøkler for deg på minutter

Alle våre butikker kan hjelpe deg med å file nøkler. Det tar kun minutter og koster fra 69,- kroner.

Les om nøkkelfiling