Redskaper som gjør det lettere å lykkes med baking

Riktig utstyr gjør det mye mer gøy å bake og lage desserter. Gode bakeboller som står stødig, bakeformer som steker jevnt og kjøkkenvekt som hjelper deg med riktig oppmåling er smart utstyr å ha. Og en kjøkkenmaskin. En kraftig kjøkkenmaskin med romslig bolle som kan elte, piske og blande. Da er du godt på vei til perfekte resultater.

Her finner du tips til gode redskaper til:

Dessert Baking Vafler og pannekaker

Tips #1

Når du skal lage dessert

For at du skal lykkes med din favorittdessert trenger du riktige redskaper. En stavmikser, håndmikser eller kjøkkenmaskin kan trylle fram de lekreste desserter.

Tips #2

Utstyr til den perfekte bakst

Du trenger verken være baker eller konditor for å briljere med perfekt bakst. Med gode tips og riktige redskaper er du nesten i mål.

Kjøkkenmaskin

En god kjøkkenmaskin gjør elting og miksing og pisking til en lek. Syns du det er vanskelig å velge er det greit å vite at Kenwood er kjent for å være en kraftig kjøkkenmaskin som ikke bare er holdbar, men som rommer mye og enkelt elter store deiger. Kitchenaid er i tillegg til å være en kraftmaskin også et stil-ikon til kjøkkenbenken.

Se alle kjøkkenmaskiner

Tips til gode redskaper

Baking

Godt for øyet - godt for magen

3 enkle dekoreringstips

Å pynte muffins med ulike sprøyteteknikker er superfint når du skal lage mange muffins samtidig. Her får du tips til tre kreative og fargerike muffinstoppinger – som er superenkle å lage.

Gå til tips

Tips #3

Smakfulle vafler og pannekaker

Det er få ting som slår skikkelige saftige vafler eller varme pannekaker. For å oppnå det er det godt med litt hjelp fra noen smarte redskaper.

Tips til gode redskaper

Pannekaker og vafler