Redskaper som gir bakeglede 🍰

Riktig utstyr gjør det mye mer gøy å bake og lage desserter. Gode bakeboller som står stødig, bakeformer som steker jevnt og kjøkkenvekt som hjelper deg med riktig oppmåling er smart utstyr å ha. Og en kjøkkenmaskin. En kraftig kjøkkenmaskin med romslig bolle som kan elte, piske og blande. Da er du godt på vei til perfekte resultater.

Her finner du tips til gode redskaper til:

Dessert Baking Vafler og pannekaker

Tips #1

Når du skal lage dessert

For at du skal lykkes med din favorittdessert trenger du riktige redskaper. En stavmikser, håndmikser eller kjøkkenmaskin kan trylle fram de lekreste desserter.

Tips #2

Utstyr til den perfekte bakst

Du trenger verken være baker eller konditor for å briljere med perfekt bakst. Med gode tips og riktige redskaper er du nesten i mål.

Kjøkkenmaskin

En god kjøkkenmaskin gjør elting og miksing og pisking til en lek. Syns du det er vanskelig å velge er det greit å vite at Kenwood er kjent for å være en kraftig kjøkkenmaskin som ikke bare er holdbar, men som rommer mye og enkelt elter store deiger. Kitchenaid er i tillegg til å være en kraftmaskin også et stil-ikon til kjøkkenbenken.

Se alle kjøkkenmaskiner

Tips til gode redskaper

Baking

Blomsterberg

Mye bakst for pengene

Patisse

For deg som baker mye

NYHET FRA ROSTI

Mensura måleredskaper

Riktig oppmåling av ingredienser er spesielt viktig for å lykkes med baksten.

mensura målesett i fargen dust blue

Mensura målesett

Nå er det enda enklere å måle vått og tørt! Alle delene er utformet med en markering på midten. Markeringen deler måleskjeen opp i en teskje / en spiseskje, målebegeret opp i en halv / en hel desiliter, og målekannen opp i en halv / en hel liter. Settet er laget av SAN – et gjennomsiktig holdbart materiale som tåler både kokende vann og oppvaskmaskin.

Kjøp Mensura målesett

 

mensura kjøkkenvekt i fargen dusty blue

Mensura kjøkkenvekt

En kjøkkenvekt som måler opptil 10 kg med 1 grams nøyaktighet! Du bytter enkelt mellom ulike måleenheter og nullstiller mellom ingredienser ved hjelp av tarefunksjonen. Lokket kan også brukes som skål ved oppveiing.

Kjøp Mensura kjøkkenvekt

Kreasjoner som er en fryd for øyet

3 enkle dekoreringstips

Få tips til tre kreative og fargerike muffinstoppinger – som er superenkle å lage.

Gå til tips

Tips #3

Smakfulle vafler og pannekaker

Det er få ting som slår skikkelige saftige vafler eller varme pannekaker. For å oppnå det er det godt med litt hjelp fra noen smarte redskaper.

Tips til gode redskaper

Pannekaker og vafler