1. Hjem
  2. Inspirasjon
  3. Kjøkken
  4. Verdens beste bernaisesaus
Kjøkken

Verdens beste bernaisesaus

Med noen enkle triks kan du lage hjemmelaget bernaisesaus. Ikke bare er den lett å lage, den er også mye bedre enn ferdigsaus!

Verdens beste bernaisesaus

Ved å spille av videoen, godtar du YouTube's bruk av informasjonskapsler. Mer info.

Bernaisesaus smaker best hjemmelaget og er godt å servere med en saftig entrecôte eller andre typer biffkjøtt.

Ingredienser

  • 250 g Tine meierismør
  • 3 eggeplommer
  • Saften av 1 sitron
  • 1 dl Tine Kremfløte
  • Salt og cayennepepper
  • Persille

Med gode redskaper får du et godt resultat.

Fremgangsmåte

  1. Smelt smøret.
  2. Bland eggeplommer og sitron i en bolle. Vispes luftig over vannbad.
  3. Spe vekselvis på med smeltet smør og fløte til du får en tykk konsistens.
  4. Smak til med salt og cayennepepper
  5. Bland inn «et sting» av sitron og frisk persille

TIPS: Husk å helle sausen over i en skål som faktisk tåler varme.

TIPS: Bernaisesaus egner seg også som kald dip til grønnsaker og poteter.

SE OGSÅ: Hverdagsimponer med entrecôte på grillen