Klikk & Hent i over 140 butikker. Bestill hjemlevering eller med MyPack - betal med VIPPS, faktura eller betalingskort.
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Hverdagsimponer med entrecôte på grillen

Med tryllesmør fra Bocuse d’Or Europa vinner, Christian André Pettersen, smaker biffen enda bedre! Denne retten lager du på 123 – en garantert suksess rundt middagsbordet! Grill entrecôte på grillen som kokken.

Hverdagsimponer med entrecôte på grillen
Biffer av entrecôte er blant de møreste kjøttstykkene fra storfe

4 porsjoner

Ingredienser

  • 250 g Tine Meierismør
  • 1 hel hvitløk
  • 1 kvist rosmarin
  • Skallet av 1 sitron
  • 4 stk biff av hel ytrefilet med fettlokk (fettet skal beholdes på)
  • 2 ss solsikkeolje
  • 4 ts pepperkorn
  • Salt og pepper etter egen smak
tryllesmør

TRYLLESMØR: Gjør kjøttet saftigere og gir den ekstra touchen.

Fremgangsmåte

  1. Fyr opp kullgrillen.
  2. Skjær og klargjør kjøttet.
  3. Gni inn kjøttet med salt og pepper
  4. Kok sammen smøret med tilhørende ingredienser (en hel hvitløk med skall delt i to, skallet av en hel sitron, hele pepperkorn og rosmarinen), til smøret er nøttebrunt.
  5. Grill biffene godt på hver side i grillpannen.
  6. Pensle kjøttet med brunet tryllesmør hele tiden underveis i grillingen.
  7. Kjøttet er ferdig når kjernetemperaturen er 56 grader (bruk gjerne et grilltermometer).
entrecôte på kullgrill

KULLGRILL: Grill gjerne biffen på kullgrill som gir en fantastisk røykaroma.

TIPS: Husk å bruke tryllesmør fremfor vanlig smeltet smør – kjøttet blir enda mer saftig og smakfullt!

Prøv også: Blåskjell på grillen