<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Ovnen du kan styre med mobilen

Integrert WiFi gjør at du kan fjernstyre varmen og spare både penger og miljøet.

Ovnen du kan styre med mobilen
MILL CONNECTED: Muliggjør styring av panelovnen med tilhørende app gjennom WIFI. Også inkludert dag/natt termostat.

– Alt du trenger er mobilen og WiFi-tilkobling, sier Philip Bryn-Haugland, eier av Mill International AS.

LES OGSÅ: Slik sikrer du varmeovnene dine

STRØMBESPARENDE OG MILJØVENNLIG: På dagtid når folk flest er på jobb og på nettene kan temperaturen automatisk justeres ned – noe som vil være strømbesparende og miljøvennlig.

STRØMBESPARENDE OG MILJØVENNLIG: På dagtid når folk flest er på jobb og på nettene kan temperaturen automatisk justeres ned – noe som vil være strømbesparende og miljøvennlig.

Slik fungerer Wifi-ovnene

Mill WiFi var en revolusjonerende nyhet høsten 2016.

Bryn-Haugland forklarer at ovnene fjernstyres via en egen Millheat-applikasjon på telefonen som kan lastes ned gratis i Appstore eller Google Play. Inntil Mill WiFi kom på markedet var fjernstyrte ovner både dyrt og tungvint da nødvendig ekstrautstyr ga en kostbar totalløsning.

– Med den nye funksjonaliteten til Mill er fjernstyringen fullintegrert i ovnen, så det eneste du trenger er mobilen og WiFi-tilkobling, forklarer han.

Dette gir deg muligheten til å justere varmen etter når på døgnet det er folk i huset og behov for en høyere romtemperatur.

På dagtid når folk flest er på jobb og på nettene kan temperaturen automatisk justeres ned. Å nedjustere temperaturen er både strømbesparende og miljøvennlig, i tillegg til at det sparer lommeboken din. Millheat-appen kan også styre flere hjem på samme bruker. Veldig praktisk om man for eksempel ønsker å komme frem til ferdig oppvarmet hytte.

LES OGSÅ: Ikke glem dette på hytta i vinter

 

WiFi Socket

Høsten 2018 ble WiFi Socket introdusert. WiFi Socket er en WiFi-plugg som også gjør dine gamle varmeovner smarte, og kan styres via Millheat appen.

Mill WiFi Socket skiller seg fra andre WiFi-plugger ved at den har en integrert temperatursensor. I motsetning til andre WiFi plugger som kun kan skru ovner på og av, gjør temperatursensoren at du kan styre temperaturen fra mobilen på lik linje som øvrige Mill WiFi ovner. Temperaturstyring er en rimelig og enkel måte å spare strøm på, samtidig som du ikke trenger å bytte ut din «gamle» varmeovn.

Spar strøm med uten å bytte du din eksisterende varmeovn med WiFi-Socket

Ønsket å kombinere varme med design

I flere tiår har panelovner vært den viktigste kilden til oppvarming i norske hjem, men det har i løpet av disse årene skjedd lite med designet.

– For å få en stilren og pen ovn måtte du tidligere ut med store beløp, forteller Bryn-Haugland.

Mill Glass ble lansert i 2012, med et mål om å skape vakre og funksjonelle produkter til en god pris. Resultatet ble en panelovn med et elegant design som sømløst smeltet inn i hjemmet, eller i seg selv var et vakkert blikkfang.

– Med de rene linjene og den elegante glassfronten appellerer Mill Glass til veldig mange, og er i dag Norges mest solgte glasspanelovn, sier eieren.

OVNER MED STILFULLT DESIGN: Velg en panelovn med et elegant design som sømløst smeltet inn i hjemmet.

I 2013 videreutviklet Mill designet, og lanserte Mill Steel. Den har raskt blitt et designikon og en favoritt blant interiørdesignere og arkitekter. Ovnene er kjennetegnet med sine avrundede kanter og svakt buet front.

– Noen ønsker at produktene skal skille seg ut i interiøret, mens andre mener det er best hvis produktene blender inn. Uansett hva du velger vil resultatet bli fullkomment med Mill panelovner, sier Bryn-Haugland.

 

Smarte varmenovner fra Mill: