Klikk & Hent i over 140 butikker. Bestill hjemlevering eller med MyPack - betal med VIPPS, faktura eller betalingskort.
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Oksefilet «Torino» med bearnaise-remulade

Hvordan hverdagsimponere med en grillet oksefilet? Vinner av Bocuse d’Or Europa, Christian André Pettersen, byr på en deilig oppskrift på oksefilet «Torino» med en deilig og lettlaget bearnaise-remulade.

Oksefilet «Torino» med bearnaise-remulade
Oksefilet Torino på grillen

Ingredienser

  • 800 g renskåret oksefilet
  • 1 ss olivenolje
  •  100 g meierismør
  • 2 hvitløksfedd
  • Noen kvister sitrontimian
  • Nykvernet sort pepper
  • Himalayasalt
  • Ertespirer

Fremgangsmåte

1. Skjær biffen i stykker på 200 gram. Gni inn salt, pepper og olje.
2. La kjøttet hvile i 30 min mens grillen blir varm.
3. Brun smør i en kjele med timian og hvitløk. Dette pensler kjøttet med under grilling.
4. Grill kjøttet. Husk maks varme det første minuttet, slik at kjøttet får skikkelig skorpe. Biffen grilles i ca. 2 min på hver side (skal ha en kjernetemperatur på 52 grader).
5. La kjøttet hvile i 3-4 min før servering.
6. Server med saltkokte nypoteter, topp med ertespirer og béarnaise-remulade.

Bèarnaise-remulade

  • 1 dl majones
  • 1 ss creme fraiche
  • 2 ss syltet estragon på lake
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 ss hakket gressløk
  • 1 ss hakket kjørvel
  • 1 ss hakket fersk estragon
  • 1 ss soyasaus (evt worchestershirek)

Fremgangsmåte

Visp sammen alle ingrediensene i en bolle.