<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Morsø Forno gassgrill – hot dansk design

Morsø Forno gassgrill en funksjonell og stilig grill med minimalistisk design som gjør uteplassen litt penere, enten den står i hagen eller på balkongen.

 

Morsø Forno gassgrill – hot dansk design

Kompakt og effektiv

Det kompakte designet på Morsø Forno gassgrill gjør at den passer perfekt på balkongen eller terrassen. Men selv om den kan nå temperaturer på over 300°C blir den ikke varm under. Det betyr at den kan stå støtt på alle bord, uten å lage merker. Den gjør seg heller ikke bort på uteplassen i hagen din heller.

Funksjonell

Selv om Morsø Forno gass ikke tar mye plass, har den overraskende mye plass til å lage mat. Grillristen av støpejern har en grillflate på hele 42x48cm, og med det buede lokket inspirert av italienske ovner, betyr det at du kan lage det meste på denne grillen. Et presist termometer i lokket og to brennere i rustfritt stål gir deg full kontroll over temperaturen.

Hva vil du lage?

I tillegg til ”vanlig” grilling av kjøtt, fisk og grønnsaker gjør den høye varmeeffekten at Morsø Forno gassgrill passer perfekt til pizza. Alt du trenger er en pizzastein og en pizzaspade. På Jernia TV kan du se hvordan vinneren av årets Bocuse D’Or lager en trendy blomkålpizza på en Morsø Forno gassgrill. Ellers hva med en dessertpizza?

Med en skikkelig ildfast form, vi anbefaler formene fra Pillivuyt som tåler høy varme ekstremt godt, kan du for eksempel imponere gjestene med kveite i fløte og hvitvin. Og med en røkeplanke og eventuelt litt røykflis og kan du for eksempel lage din egne varmrøkte laks.

PS. Ønsker du noen gode og sunnere alternativer til ventepølsen får du mange gode tips og oppskrifter her.

Enkel montering

Morsø Forno gassgrill veier 18 kg og er utrolig lett å montere. Fra den pakkes opp til grillen har nådd 200°C tar det bare omtrent 8 minutter.

Kun hos Jernia

Morsø Gassgrill Forno får du kun hos Jernia. Du finner den her

Les også mer om Morsø her.

Relaterte produkter