1. Hjem
  2. Inspirasjon
  3. Gaver
  4. Bryllupsliste- våre beste tips
Gaver

Bryllupsliste- våre beste tips

Uavhengig om dere er unge og nyetablerte eller godt voksne med det meste på stell, er bryllupet deres en fin mulighet til å ønske dere det dere både trenger og ønsker. Her er våre beste tips til hvordan dere går frem med deres bryllupsliste.

Bryllupsliste- våre beste tips

Bryllupsliste hos Jernia

En bryllupsliste er en ønskeliste på nett hvor dere, med få tastetrykk, legger til gavene dere ønsker dere. Denne bryllupslisten kan enkelt deles med gjestene. På denne måten unngår gjester å gjøre bomkjøp, og dere får garantert noen av gaveønskene deres til den store dagen. En bryllupsliste gagner derfor både brudeparet og de inviterte.

Det finnes mange butikker og kjeder som tilbyr slike bryllupslister og stadig flere brudepar benytter seg av disse. En bryllupsliste hos Jernia skiller seg derimot ut på et par punkter.
Her kan dere nemlig ønske dere kjøkkenutstyr og lekre serviser samtidig som grill og verktøy kan inkluderes i samme bryllupsliste! Er dere nyetablerte kan en ønskeliste hos oss være midt i blinken. Tenk gjerne litt utenfor boksen – bryllupsgaver kan være så mye mer enn vinglass og kjøkkenmaskiner.

Hva bør dere ønske dere til bryllupet?

Først bør dere sette dere ned som par og gå gjennom hva dere trenger, og hva dere ønsker dere. Hva savner dere i husholdningen helt konkret? Hva kunne trengt en oppgradering? Hva har dere, rett og slett, bare lyst på? De tingene dere virkelig trenger kan gjerne ha en litt høyere pris slik at dere får en gave som er høy kvalitet og som dere kan ha glede av i mange år fremover.

Et godt tips er å velge ut gaveønsker i ulike prisklasser da gjestene deres mest sannsynlig har ulike budsjetter! Foreldre og besteforeldre kjøper gjerne dyrere bryllupsgaver, mens venner og andre slektninger nødvendigvis ikke setter av flere tusenlapper.

Start tidlig!

En ønskeliste bør være gjennomtenkt og grundig – derfor er det også lurt å starte tidlig med å registrere gaveønskene deres. Da får dere tid til å kjenne på hvilke behov dere har og finne ut av hva dere virkelig ønsker dere. Dermed får dere en mer komplett ønskeliste for den store dagen.

Bryllupsgave til kjøkkenet

En støpejernsgryte fra det populære kvalitetsmerket Le Creuset er på manges ønskeliste – og dette av god grunn. Designet er unikt og de spreke fargene gjør at den er lekker å sette på bordet til servering. Behandler dere jerngryten riktig har dere den i mange år! Le Creuset gryter passer til alt fra å koke ris og pasta til slow-cooking og grytebrød.

Med Le Creuset på deres bryllupsliste kan dere få en gave dere vil ha glede av i mange år. Her vises rød støpejernsgryte, stekepanne og ildfast form.

En Moccamaster kaffetrakter er et kaffetrakter-ikon. Moccamaster gir kvalitet og design i perfekt balanse, og sikrer deg perfekt kaffe hver gang. Vi har også ulike kaffemaskiner som lager enkeltkopper med kaffe til kapsler. Denne passer utmerket til dere som ikke drikker så mye kaffe – men setter pris på en god kopp iblant.

En kjøkkenmaskin er også en populær bryllupsgave. Er dere glad i å lage mat, eller har et ønske om å bli flinkere, er en kjøkkenmaskin og en foodprosessor smarte gaveønsker. Mange faller for, og velger, kjøkkenmaskin fra KitchenAid både på bakgrunn av deres høye kvalitet, men også det lekre designet og fargeutvalget.

Skarpe og skikkelige kokkekniver er også fint å ønske seg. Vi har både knivsett og individuelle kniver i ulike prisklasser og for ulike behov. Velg mellom kokken Trond Mois favoritt Brusletto, eller lekker design og kvalitet fra eksklusive Global.

Brusletto knivene er utviklet i samarbeid med Trond Moi, og er hans selvsagte favoritt.

Bryllupsgave til bordet

Om dere ønsker dere et nytt servise finnes det flere muligheter. Tenk på hva bruken skal være – til hverdag eller fest? Rosendahl er et merke som leverer god kvalitet til gode priser. Deres klassiske og tidløse serie Grand Cru inneholder alt man kan ønske seg til et dekket bord. Et annet tips til ønskelisten er en vase fra Kähler. Særlig er Hammershøi designet, med de ikoniske rillene, et ettertraktet design. Det er klassisk og elegant og passer inn i ethvert hjem.

Rosendahls Grand Cru servise er et klassisk gaveønske.

Bryllupsgave til hagen eller terrassen

Hos Jernia har dere muligheten til å tenke litt større! Hvorfor ikke sette en skikkelig grill på ønskelisten? Eller en høytrykkspyler til terrassen og en gressklipper til plenen? Gjestene vil også sette pris på å kunne bidra til noe praktisk, og gi en gave som garantert blir brukt! Se vårt store utvalg av både gassgrill, kullgrill og elektriske griller.

Andre smarte gaveønsker

Tenk smart og bredt! Ta en ekstra runde og tenk over hva dere savner og hva som hadde vært fint å ha. Vaffeljern, drill, blender, pizzastein, vannkoker, presskanne, strykejern eller kanskje en støvsuger? Lista en lang!

Registrer bryllupsliste