<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

5 gode grunner til å vurdere en flyttbar varmeovn

Når kulden brer seg i huset er det fristende å sette alle kluter til. Varmeovner kjøres opp maks og det er full fyring i peisen. Temperaturen stiger tilfredsstillende raskt, men oppvarmingen påvirker både strømregning og inneklima. Vi gir deg tipsene som gir både effektiv oppvarming og godt inneklima.

5 gode grunner til å vurdere en flyttbar varmeovn

Med Norges klima er vi dønn avhengig av å mer enn én varmekilde i hjemmet. Panelovn har lenge vært det klassiske valget, men flyttbare ovner blir stadig mer populært. Vi gir deg flere gode grunner til hvorfor en flyttbar varmeovn er en smart investering.

Effektiv og rask oppvarming

På kalde dager er det mest fristende rigge seg til under et ullpledd. Men når hverdagen kaller, er det rett og slett ikke praktisk mulig. Da kan en konvektorovn eller en vifteovn hindre at kroppstemperaturen faller unaturlig lavt idet du sniker tåa utenfor pleddkanten.

Felles for vifteovner og konvektorovner er at de begge gir rask og effektiv varme. En vifteovn presser kald luft gjennom varmeelementene, som resulterer i at varm luft blåses ut av ovnen og varmer opp luften i rommet.

En vifteovn gir rask og effektiv oppvarming. Den er liten og kompakt og er enkel å sette bort når den ikke er i bruk.

En vifteovn gir rask og effektiv oppvarming. Den er liten og kompakt og er enkel å sette bort når den ikke er i bruk.

Mill Compact vifteovn er et friskt tilskudd i Mill familien. Mill har løst designet av vifteovnen perfekt. Vifteovnen er elegant å se på og enkel i bruk. At den i tillegg er liten og kompakt, og lett å sette bort når behovet for ekstra varme ikke lenger eksisterer er en klar fordel. Merk at en vifteovn bør ikke brukes uten tilsyn.

En konvektorovn henter kald luft fra undersiden og fører den gjennom varmeelementer før varm luft spres jevnt og effektivt ut i rommet. En konvektorovn er perfekt er for deg som ønsker en effektiv varmeovn, og et mer stillegående alternativ til de typiske vifteovnene.

Skal du gå for en konvektorovn kan du velge enklere modeller som fungerer godt som en ekstra varmekilde, men det finnes også mer avanserte varianter som kombinerer konvektorteknologi med vifteteknologi. Nyheten Mill Instant er en oppgradert versjon av de populære konvektorovnene med høyere watt og forbedret varmeeffekt med 3 innstillinger. Og som navnet tilsier gir den umiddelbar varme så snart du skrur den på. Den varmer raskt opp rommet, kan enkelt flyttes på, og er perfekt for de ekstra kalde dagene.

Umiddelbar varme

Flyttbar varmeovn som er bedre for inneklima

Når kulda står på som verst og vi gjør alt vi kan for å holde varmen inne gir dette utslag på inneklimaet. Særlig påvirkes astmatikere og allergikere av tørt inneklima. En oljefylt varmeovn gir skånsom oppvarming og mindre utslag på inneklimaet enn andre varmeovner. Varmeelementet er innkapslet i varmeapparatet og er dermed ikke i direkte kontakt med omgivende luft.

For bedre inneklima

Oljefylte varmeovner har tradisjonelt sett gammeldagse og trauste ut. Med Mills oppdaterte utseende kan også denne varmeovnen godt stå framme uten å være til bry for øvrig interiør.

En oljefylt varmeovn anbefales til allergikere på grunn av sin skånsomme oppvarming.

Er du allikevel opptatt av at rommet må varmes opp raskt kan vi betrygge deg med at Mill vifteovn er utstyrt med et PTC varmeelement. Varmeelementet sørger for lavere overflatetemperatur sammenlignet med andre typer varmeelementer, og brenner dermed mindre støv. Slikt blir det også bedre inneklima av.

Varm opp flere rom med flyttbar varmeovn

Det mest geniale med en flyttbar varmeovn er at den kan plasseres akkurat der du trenger den- gitt at du har en stikkontakt der. Sett den ved spiseplassen, leksebordet eller ved siden av sofaen, slik at hverdagssyslene blir mer behagelig. Både vifteovner og konvektorovner er relativt lette og dermed enkle å flytte på. Flytt varmeovnen fra rom til rom etter hvor du trenger umiddelbar varme. Og når sesongen er over kan varmeovnen pakkes bort for så å bli tatt fram igjen ved behov.

Mill konvektorovn mottok den prestisjefylte internasjonale design prisen Red Dot 2019. «Red Dot» er en utmerkelse for høy design kvalitet. Den internasjonale juryen utgir prisen kun til ettertraktede kvalitetsprodukter som har et fremragende design.

Mill konvektorovn mottok den prestisjefylte internasjonale design prisen Red Dot 2019. «Red Dot» er en utmerkelse for høy design kvalitet. Den internasjonale juryen utgir prisen kun til ettertraktede kvalitetsprodukter som har et fremragende design.

Spar strøm med flyttbar varmeovn

Det er ingen grunn til å fyre for kråka! Med en smart WiFi varmeovn kan du styre temperaturen hjemme, uansett hvor du måtte befinne deg i verden. Mill WiFi gulvovn har integrert WiFi og kan styres via Mill-appen. Du kan enkelt sette opp et ukentlig program i appen basert på dine daglige rutiner og behov, slik at temperaturen automatisk senkes når du er borte eller sover. Oppvarming står for opptil 60% av det totale strømforbruket til en bolig, så her er det mye penger å spare!

Mill WiFi Socket er også en annen mulighet. Denne geniale WiFi-pluggen gjør også dine gamle varmeovner smarte. En integrert temperatursensor gjør Mill WiFi Socket unik. Der andre WiFi-plugger kun skrur varme på og av, gjør temperatursensoren det mulig og også styre temperaturen på varmeovnen. Mill WiFi Socket styres også i Mill-appen.

Mill WiFi Socket skal kun brukes på varmeovner som kan være på uten tilsyn. Mill oljefylt varmeovn og Mill panelovner er eksempler på varmeovner som kan brukes i kombinasjon med Mill WiFi Socket.

Varmeovn med stilrent design

Til tross for at flyttbare varmeovner kan stues bort når du ikke trenger de, er det klart en fordel at de ser bra ut når de først står framme og gjør nytte for seg. Mill har klart det! Med stilrent og gjennomtenkt design glir varmeovnene inn i interiøret og er aldeles ikke til sjenanse slik mange tradisjonelle ovner er. Det er ikke uten grunn til at Mill har vunnet RedDot award for sitt design i 2019. Mills innovative design er også gjennomført i deres panelovner.

LES OGSÅ: Slik velger du riktig varmeovn

Flyttbare varmeovner vi trygt kan anbefale: