1. Hjem
  2. Inspirasjon
  3. Male inne
  4. Jotuns nye fargekart 2023: «Stories» – 9 helt nye farger
Male inne

Jotuns nye fargekart 2023: «Stories» – 9 helt nye farger

Vi gir deg en oppsummering av høydepunktene fra Jotuns nye fargekart 2023. Nå får du enda flere farger å velge mellom. Jotuns nye fargekart «Stories» inneholder mange spennende nyutviklede farger, og vi hjelper deg med å finne de riktige til ditt hjem.

Jotuns nye fargekart 2023: «Stories» – 9 helt nye farger

Ved å spille av videoen, godtar du YouTube's bruk av informasjonskapsler. Mer info.

Jotuns nye fargekart «Stories»

Jotuns nye fargekart 2023: «Stories» består av 21 spennende farger, hvorav 9 av dem er helt nye. Årets farger er ikke definert av trender, men valgt for sin positivitet, ærlighet og allsidighet for å kunne fortelle hjemmet ditt sin historie. Med fargekartet Stories kan du skape uendelig mange kombinasjoner med allerede eksisterende Jotun-farger.

For mange er tiden inne for refleksjon – vi gjør oss tanker om hva vi verdsetter mest. Farger kan være en brilliant måte å uttrykke disse verdiene på, og samtidig påminne oss om dem i hverdagen.’

Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun

Tre temaer som gjør det lettere å kombinere farger

Jotun presenterer de nye fargene i tre ulike temakategorier, slik at det blir lettere for deg å velge fargekombinasjoner. De oppfordrer deg også til å kombinere disse fargene med alle nye og eksisterende farger, for å skape unike hjem.

Du kan laste ned fargekartet her

Vanskelig å velge? Få hjelp av vår fargerådgiver

Våre kolleger ute i butikkene står klare til å hjelpe deg med å finne den perfekte fargen til hjemmet ditt. Vi hjelper deg med å finne fargeprøver, de perfekte kombinasjonene og riktig maling til underlaget.

Les mer om våre fargerådgivere her

#1 – Serene presence – For den som liker det minimalistiske og naturlige

Myke, rolige farger, dempede pasteller og helbredende grønntoner

Denne fargepaletten har et tydelig fokus på minimalisme og enkelthet. Fargene er myke, milde og meditative, og skaper en avslappende atmosfære. Paletten passer til mange andre Lady-farger og mange ulike rom.

Hjemmet skal være et sted hvor batteriene lades. Farger har stor betydning i de sanselige omgivelsene som et rom utgjør – de setter stemningen og bringer oss glede.

Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun

Frisk grønntone med liv og energi: 8087 Vårluft er en frisk og gulaktig grønntone for svale rom. Her malt med LADY Pure Color. Foto: Jotun A/S

Vakker og beroligende farge til stuen: 20186 Lavender Touch er en grålig lavendeltone, med et svalt og kjølig uttrykk. Dette er først og fremst en kald farge, men som navnet tilsier har den et lite touch av lavendel over seg. Foto: Jotun A/S

Fargetemaet Serene Presence fra Jotun. Illustrasjon: Jotun A/S

#2 – Naturally grounded – For den som liker å bringe naturen inn

Varme jordfarger, dempet grønn og myke gule og oransje toner

Fargene i denne paletten er en ode til det jordnære livet. Dette er fargene for deg som ønsker å fremheve den rustikke livsstilen og gi interiøret en landlig fremtoning. Paletten passer til mange andre Lady-farger og mange ulike rom.

Selv i den travleste byen kan vi fortsatt skape rom som frembringer naturens ro, og det rustikke livets forfriskende enkelhet.

Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun

Harmonisk kombinasjon: Veggen er malt med 1276 Soft, en dempet gyllen beige farge. Kjøkkenfrontene er malt med 11012 Rustic Brown, en bruntone med litt gult i seg. Sammen med fargen på døren, 8575 Natural Green, oppleves kjøkkenet som mer dynamisk og harmonisk. Alle flater er malt med LADY Pure Color. Foto: Jotun A/S.

En mykere gultone: 1109 Lysning er en energifylt gultone med noe syrlig i seg, men som likevel har et hint av noe lunt. Som vist på bildet blir det noe lunere i kombinasjon med naturmaterialer. Her malt med LADY Pure Color. Foto: Jotun A/S.

En naturlig, grønn nyanse: 8575 Natural Green er en gyllen grønntone som det vil føles godt å omgi seg selv med. Her malt med LADY Pure Color. Foto: Jotun A/S.

Her er alle de nye jordfargene til Naturally Grounded paletten:

Fargetemaet: Naturally Grounded. Illustrasjon: Jotun A/S

#3 – Curated Living: For deg som liker kombinasjon av tradisjon og moderne design

Sofistikerte rødfarger, dempede nøytraler og blå aksenter

Dette er en fargepalett til deg som liker å kombinere nostalgi med nåtid. Her finner du blant annet dype rødtoner og dempede nøytraler. Denne paletten er det perfekte utgangspunktet for et kuratert interiør.

Nyanserte rødtoner skaper sofistikerte uttrykk

Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun

En poetisk fremtoning: 20208 Poetry Red er både en elegant og anvendelig rødtone. Fargen kler å være omringet av andre varme toner så vel som kaldere toner. Her malt med LADY Pure Color. Foto: Jotun A/S.

Vamt og kaldt: Fargesett rommet med nyanserte rødtoner. Sammen med blå aksenter og dempede nøytraler får rommet et sofistikert utrykk. Vegg i fargen 5530 Collected Blue, Dør, panel og listverk i 0486 Silke. Her malt med LADY Pure Color. Foto: Jotun A/S.

Et lunt lerret: 10430 Dempet Savanne er en gyllenbrun tone som komplimenterer og gir de varme tonene mye spillerom. Her malt med LADY Pure Color. Foto: Jotun A/S.

Her er alle de nye sofistikerte fargene til Curated Living paletten:

Fargekartet til Curated Living fra Jotun. Illustrasjon: Jotun A/S

Vi hjelper deg med å finne riktig farge

Fortsatt i tvil om hvilke du skal velge? Kom til oss – sammen finner vi de riktige fargene.

Les mer om våre fargerådgivere her

Bestill ferdigblandet maling på nett

Du finner alle fargene i fargekartet Stories i nettbutikken. Og ikke nok med det. Du finner alle de vakre LADY fargene – og de kan bestilles ferdigblandet på nett og hentes i nærmeste Jernia-butikk.

Finn riktig farge og maling