Tur i frisk luft

Høsten er en populær sesong for turer i skog og mark. Pakk tursekken med sitteunderlag, matpakke og en termos med kakao eller kaffe. Velg en termos som holder godt på varmen og sekken fri for søl – og som kan være med på turer i mange år fremover!

Tips: Skal du tenne bål er det lurt å ta med et par opptenningsposer slik at opptenningen av bålet går lettere. Ta også med en avfallspose, slik at du enkelt får med deg avfall hjem.

Se våre termoser som varer →

Vi anbefaler

Ta vare på naturen

I Norge kan vi tenne bål og grille ute fra 15. september til 15. april. Likevel er det noen grill og bålvettregler som er viktig å merke seg neste gang du skal ut i naturen.

Les Norges 6 grill- og bålvettregler →

Rekreasjon og aktivitet i hagen

Noen ganger er det best og mest praktisk å holde seg nært. Ta turen ut i hagen og nyt høsten i eget hagemiljø. Ha med varm drikke på termosen, legg pølser på grillen eller i bålpanna. Du trenger ikke gå langt får å få et avbrekk fra hverdagen.

Gå til bålpanne og tilleggsutstyr →

 

Våte sko og støvler?

Både store og små føtter trives best i tørre sko. Og våte sko er en kjent utfordring – både høst og vinter. Men løsningen er effektiv.

Les om hvorfor du bør ha skotørker her

LETT Å FLYTTE PÅ: Konvektorovn, også kalt gjennomstrømmingsovn, er en type ovn hvor luften varmes opp inne i ovnen.

Varmeovn

Når det blir kaldt ute er det deilig med lun og behagelig temperatur inne. Med dyrere strøm kan det være lurt å velge en varmeovn du enkelt kan styre temperaturen på, slik at du ikke kaster bort strøm når du ikke er hjemme. Eller en varmeovn du kan flytte fra rom til rom, slik at du alltid har det komfortabelt der du er.

Se vårt store utvalg av varmeovn →

 

Vi anbefaler

Peis

Når nettene blir lange og kulda setter inn – med strømpriser vi knapt har sett maken til – er det fint å kunne fyre i peisen. Og stabler du veden inne er peiskosen kun en armstrekk unna.

Se alt peisutstyr her →

Populært peisutstyr

Lage høstmat

Høsten byr på mange kulinariske høydepunkter. Lam og rotgrønnsaker er i sesong – og kombinasjonen av disse er tilnærmet magisk. Men også supper og lapskaus er godt innafor på menyen når du inviterer venner og familie til et godt høstmåltid.

 

SERVER HØSTENS SUKSESS: Fårikål er enkelt å lage og passer både til hverdags og fest.

Fårikål - den perfekte søndagsmiddagen

I 1972 kåret det norske folk fårikål til Norges nasjonalrett – den gang gjennom NRK Nitimen. 25 år senere fikk nasjonalretten sin egen dag, og fårikål er fortsatt en av landets mest folkekjære retter. Merk deg Fårikålens festdag – siste torsdag i september.

Les hvordan du lykkes med fårikål →

 

Svanemerket stearinlys er best for inneklimaet ditt
Svanemerkede stearinlys

Bli med på verdens koseligste klimatiltak

Når du skal tenne levende lys for stemning og hygge, kan du faktisk bidra til verdens kanskje koseligste klimatiltak. Nemlig å velge svanemerkede stearinlys.

Les mer om hvorfor du bør velge svanemerkede lys

 

Enda bedre innemiljø med led-lys

Den nye generasjonen av led-lys ser ikke lenger kunstig ut, men har en helt naturtro flamme. Ikke bare er led-lys er det aller beste for inneklimaet ditt, men de er også tryggere å bruke enn levende lys- spesielt om du har barn eller dyr i huset. Lysene kan også fjernstyres og tidsinnstilles etter eget ønske.

Se vårt utvalg av led-lys fra Uyuni →