Ute skifter fargene fra grønt til gult, oransje og brunt. Lufta er kjøligere, kveldene mørkere. Høsten er en deilig tid for aktiviteter ute, men også en herlig tid for innekos. God høst!

Tur i frisk luft

Luften er frisk og fargespillet er nydelig. Duften av lyng og einer i skogen lokker. Høsten er en populær sesong for gåturer i skog og mark. Kle deg etter forholdene og ta med et sitteunderlag, mat og drikke, og gled deg over høsten.

Tips: Skal du tenne bål i skogen er det lurt å ta med et par opptenningsposer slik at opptenningen av bålet går lettere.

Gå til turutstyr →

Rekreasjon og aktivitet i hagen

Noen ganger er det best og mest praktisk å holde seg nært. Ta turen ut i hagen og nyt høsten i eget hagemiljø. Ha med varm drikke på termosen, legg pølser på grillen eller i bålpanna. Du trenger ikke gå langt får å få et avbrekk fra hverdagen.

Gå til bålpanne og tilleggsutstyr →

 

Vi anbefaler

Er hagen vinterklar?

Skal du rydde i hagen hjemme, eller på hytta, har vi utstyret!

Se våre tips og anbefalinger her

 

BRANNSIKKERHET: Sjekk om noen av de elektriske sikringene er så varme at det er vondt å ta på de, da er det grunn til å kontakte en elektriker.

Varmeovn

Når det blir kaldere ute, blir det følgelig kjøligere inne. Å varme seg under et varmt pledd er deilig, men når du må krype ut av teppet er det bedre for humøret at du omgir deg med en behagelig innetemperatur. Vi har varmeovner som hjelper deg med det. Ønsker du en varmeovn du kan flytte rundt i rommet, eller fra rom til rom er konvektorovn en smart løsning. En panelovn er bra om du har en vegg som er godt egnet for en mer permanent varmekilde. Både konvektorovner og panelovner er nå også mulig å styre via mobilapp. Spar strøm- spar miljø og penger.

Se vårt store utvalg av varmeovn →

 

Peis

Når nettene blir lange og kulda setter inn er det på tide å fyre i peisen igjen. Bær inn ved og stable den lett tilgjengelig slik at peiskosen kun er en armstrekk unna. Duften og lyden av brennende ved er det lite som kan sammenlignes med.

Se alt peisutstyr her →

Populært peisutstyr

Sølepytter

Høsten er tiden for vått vær. Med vått vær følger sølepytter. Med sølepytter følger våte sko og støvler. Særlig er småfolket ekstra begeistret for sølepytter. Hopp og sprett og tjo og hei og før fire kvister har delt seg er sko og støvler våte – på innsiden. Ikke bare er det ubehagelig og kaldt å gå med våte sko og støvler, men tørketiden er lang og duften minner ikke akkurat om lyng og einer. Med en skotørker får du tørre sko og støvler på null komma svisj, og du kan gå både høst og sølepytter trygt i møte.

Kjøp skotørker →

Lage høstmat

Høsten kan by på mange kulinariske høydepunkter. Lam  og rotgrønnsaker er i sesong- og kombinasjonen av disse kan være magisk. I tillegg er det deilig å varme seg på supper og lapskaus. Inviter venner og familie til et herlig høstmåltid.

Se vårt store utvalg av kjøkkenutstyr →

Anbefalt til hobbykokken

Stemningfullt med levende lys

Hva er mer stemningsskapende enn levende lys? Når kveldene blir kjøligere og mørkere lukker vi vinduer og skaper en gode stemningen inne. Dim taklys og tenn levende lys i vindu, krier og kroker. Len deg tilbake, slapp av og nyt den gode stemningen.

Se alle lys her →

Dekorer med lys og blomster

Våre favoritter fra Holmegaard

Holmegaard gir deg munnblåste og maskinblåste glass av høyeste kvalitet.

 

 

Husk 3 for 2 som fast Klubbtilbud

Servietter setter prikken over i'en på høstbordet