Tur i frisk luft

Høsten er en populær sesong for turer i skog og mark. Pakk tursekken med sitteunderlag, matpakke og en termos med kakao eller kaffe. Velg en termos som holder godt på varmen, holder sekken fri for søl og som kan være med på turer i mange år fremover!

Tips: Skal du tenne bål er det lurt å ta med et par opptenningsposer slik at opptenningen av bålet går lettere. Ta også med en avfallspose, slik at du enkelt får med deg eventuelt avfall hjem.

Se våre termoser som varer →

Vi anbefaler

Ta vare på naturen

I Norge kan vi tenne bål og grille ute fra 15. september til 15. april. Likevel er det noen grill og bålvettregler som er viktig å merke seg neste gang du skal ut i naturen.

Les Norges 6 grill- og bålvettregler →

Rekreasjon og aktivitet i hagen

Noen ganger er det best og mest praktisk å holde seg nært. Ta turen ut i hagen og nyt høsten i eget hagemiljø. Ha med varm drikke på termosen, legg pølser på grillen eller i bålpanna. Du trenger ikke gå langt får å få et avbrekk fra hverdagen.

Gå til bålpanne og tilleggsutstyr →

 

Vi anbefaler

LETT Å FLYTTE PÅ: Konvektorovn, også kalt gjennomstrømmingsovn, er en type ovn hvor luften varmes opp inne i ovnen.

Varmeovn

Når det blir kaldere ute er det deilig med lun og behagelig temperatur inne. Med dagens strømpriser kan det være lurt å velge en varmeovn du enkelt kan styre temperaturen på, slik at du ikke kaster bort strøm når du ikke er hjemme. Eller en varmeovn du kan flytte fra rom til rom, slik at du alltid har det komfortabelt der du befinner deg.

Se vårt store utvalg av varmeovn →

 

Vi anbefaler

Peis

Når nettene blir lange, kulda setter inn med strømpriser vi aldri har sett maken til – da er det fint å kunne fyre i peisen. Bær inn ved og stable den lett tilgjengelig slik at peiskosen kun er en armstrekk unna. Duften og lyden av brennende ved er det lite som kan sammenlignes med.

Se alt peisutstyr her →

Populært peisutstyr

Lage høstmat

Høsten kan by på mange kulinariske høydepunkter. Lam  og rotgrønnsaker er i sesong- og kombinasjonen av disse kan være magisk. I tillegg er det deilig å varme seg på supper og lapskaus. Inviter venner og familie til et herlig høstmåltid.

 

SERVER HØSTENS SUKSESS: Fårikål er enkelt å lage og passer både til hverdags og fest.

Fårikål - den perfekte søndagsmiddagen

I 1972 kåret det norske folk fårikål til Norges nasjonalrett, den gang gjennom NRK Nitimen. 25 år senere fikk nasjonalretten sin egen dag, og i dag er retten fortsatt en av landets mest folkekjære retter.

Les hvordan du lykkes med fårikål →

 

Pimp opp høsten med delikatesser fra Cemo

Ikke bare leverer Cemo på fantastiske smaksopplevelser med gode krydder, kaffe, te og sjokolade og annet snacks. Som ansvarlig aktør leverer de også tilbake til lokalsamfunnene i landene de handler fra. Se etter Cemo Care merket og se hvor mye som går uavkortet til prosjekter rettet mot barn og ungdom i mindre velstående land.

Se alt fra Cemo Gourmet →

Svanemerket stearinlys er best for inneklimaet ditt
Svanemerkede stearinlys

Bli med på verdens koseligste klimatiltak

Når du skal tenne levende lys for stemning og hygge, kan du faktisk bidra til verdens kanskje koseligste klimatiltak. Nemlig å velge svanemerkede stearinlys.

Les mer om hvorfor du bør velge svanemerkede lys

 

Enda bedre innemiljø med led-lys

Den nye generasjonen av led-lys ser ikke lenger kunstig ut, men har en helt naturtro flamme. Ikke bare er led-lys er det aller beste for inneklimaet ditt, men de er også tryggere å bruke enn levende lys- spesielt om du har barn eller dyr i huset. Lysene kan også fjernstyres og tidsinnstilles etter eget ønske.

Se vårt utvalg av led-lys fra Uyuni →