Tur i frisk luft

Høsten er en populær sesong for turer i skog og mark. Pakk tursekken med sitteunderlag, matpakke og en termos med kakao eller kaffe. Velg en termos som holder godt på varmen, holder sekken fri for søl og som kan være med på turer i mange år fremover!

Tips: Skal du tenne bål er det lurt å ta med et par opptenningsposer slik at opptenningen av bålet går lettere. Ta også med en avfallspose, slik at du enkelt får med deg eventuelt avfall hjem.

Se våre termoser som varer →

Vi anbefaler

Ta vare på naturen

I Norge kan vi tenne bål og grille ute fra 15. september til 15. april. Likevel er det noen grill og bålvettregler som er viktig å merke seg neste gang du skal ut i naturen.

Les Norges 6 grill- og bålvettregler →

Rekreasjon og aktivitet i hagen

Noen ganger er det best og mest praktisk å holde seg nært. Ta turen ut i hagen og nyt høsten i eget hagemiljø. Ha med varm drikke på termosen, legg pølser på grillen eller i bålpanna. Du trenger ikke gå langt får å få et avbrekk fra hverdagen.

Gå til bålpanne og tilleggsutstyr →

 

Vi anbefaler

BRANNSIKKERHET: Sjekk om noen av de elektriske sikringene er så varme at det er vondt å ta på de, da er det grunn til å kontakte en elektriker.

Varmeovn

Når det blir kaldere ute er det best for humøret å omgi seg med behagelig innetemperatur. Vi har varmeovner som hjelper deg med det. Ønsker du en varmeovn du kan flytte rundt i rommet, eller fra rom til rom er konvektorovn en smart løsning. En panelovn er bra om du har en vegg som er godt egnet for en mer permanent varmekilde. Både konvektorovner og panelovner er nå også mulig å styre via mobilapp. Spar strøm- spar miljø og penger.

Se vårt store utvalg av varmeovn →

 

Vi anbefaler

Peis

Når nettene blir lange og kulda setter inn er det på tide å fyre i peisen igjen. Bær inn ved og stable den lett tilgjengelig slik at peiskosen kun er en armstrekk unna. Duften og lyden av brennende ved er det lite som kan sammenlignes med.

Se alt peisutstyr her →

Populært peisutstyr

Lage høstmat

Høsten kan by på mange kulinariske høydepunkter. Lam  og rotgrønnsaker er i sesong- og kombinasjonen av disse kan være magisk. I tillegg er det deilig å varme seg på supper og lapskaus. Inviter venner og familie til et herlig høstmåltid.

 

SERVER HØSTENS SUKSESS: Fårikål er enkelt å lage og passer både til hverdags og fest.

Fårikål - den perfekte søndagsmiddagen

I 1972 kåret det norske folk fårikål til Norges nasjonalrett, den gang gjennom NRK Nitimen. 25 år senere fikk nasjonalretten sin egen dag, og i dag er retten fortsatt en av landets mest folkekjære retter.

Les hvordan du lykkes med fårikål →

 

Ta pizzaen rett ut av ovnen og du kan både skjære og servere maten på en og samme fjøl.

Pizza er digg hele året

Med pizzasten eller pizzastål får du ekte pizzeria resultat hjemme på eget kjøkken- eller grill. Både pizzastål og pizzasten er også perfekt til baking av steinovnsbrød.

Tips til pizzaelskeren

Pimp opp høsten med delikatesser fra Cemo

Ikke bare leverer Cemo på fantastiske smaksopplevelser med gode krydder, kaffe, te og sjokolade og annet snacks. Som ansvarlig aktør leverer de også tilbake til lokalsamfunnene i landene de handler fra. Se etter Cemo Care merket og se hvor mye som går uavkortet til prosjekter rettet mot barn og ungdom i mindre velstående land.

Se alt fra Cemo Gourmet →

Stemningfullt med levende lys

Hva er mer stemningsskapende enn levende lys? Når kveldene blir kjøligere og mørkere lukker vi vinduer og skaper en gode stemningen inne. Dim taklys og tenn lys i vindu, krier og kroker. Len deg tilbake, slapp av og nyt den gode stemningen.

Se alle lys her →

Dekorer med lys og blomster

Våre favoritter fra Holmegaard

Holmegaard gir deg munnblåste og maskinblåste glass av høyeste kvalitet. Se alt fra Holmegaard →

Bedre innemiljø med Uyuni led-lys

Mange har fått øynene opp for led-lys som erstatning for de tradisjonelle kubbelysene. Den nye generasjonen av led-lys ser ikke lenger kunstig ut, men har en helt naturtro flamme. Samtidig som at led-lysene er bedre for inneklimaet, er de også tryggere å bruke enn levende lys- særlig om du har barn eller dyr i huset. Lysene kan også fjernstyres og times etter eget ønske og behov.

Se vårt utvalg av led-lys fra Uyuni →