Våre beste gavetips til grillkongen

3 gode tips

Dette trenger en grillkonge

Det første du kan gjøre er å oppgradere det som slites mest. Deretter kan du tenke på om det er noe som kan gi grillmaten et løft. Hvis alt dette er på plass, kan du gjøre serveringen enda mer innbydende med flotte serveringsfat.

Gavetips #1

Oppgrader det mest brukte

Hos grillkongen kan det ofte gå hardt utover det vanligste grillutstyret. Et nytt og delikat grillsett kommer alltid godt med. Om grillen står mye ute er kanskje grilltrekket slitt og kan byttes ut?

Se vårt utvalg av grillutstyr →

Det mest brukte grillutstyret

Gavetips 3

Smart grillutstyr som hever smaken

En godt innkjørt grillkonge kan gjerne utfordres på hjemmebane. Kanskje kan et steketermometer gjøre det enklere å få perfekt grillet kjøtt? En pizzastein, røkeboks, ildfast form kan også inspirere grillkongen til å tenke mer kreativt.

Utstyr som gjør grillingen mer kreativ

Gavetips #2

Delikat og praktisk servering

Vi spiser med øynene først. Et lekkert serveringsfat, serveringsbestikk eller grillbestikk gjør opplevelsen av grillmaten enda mer delikat. Om ikke en kokkekniv allerede er på plass i utstyrskuffen, er dette også noe en ekte grillentusiast kan få mye glede av.

Se vårt utvalg av kokkekniver

Serveringsfat til grillmat

Gaver under 500 kroner

Ser du etter en mindre oppmerksomhet til en som liker å grille? Krydder og oljer kan være perfekt for å heve smaken. Vi har også spennende gaver som vil gjøre enhver grillentusiast begeistret uten at det koster skjorta. Her har vi samlet noen gaver som koster under 500 kroner.

Gavekort treffer hver gang!

Gavekort

Når du er usikker på om du treffer spikeren på hodet, er gavekort den perfekte løsningen. Med gavekort står mottakeren fritt til å velge mellom tusenvis av kvalitetsvarer til hjem og hage. Gavekortet kan brukes i alle våre fysiske butikker i tillegg til nettbutikken.

Les mer om gavekort her →