Det første steget

Legg en liten plan for hva du vil gjøre

Før du setter i gang er det naturlig nok være lurt å legge en plan. Dette kan eksempelvis være å liste opp behov og bruksområder du eller dere har for rommet, eller finne inspirasjonsbilder og ta noen mål. Da går det raskt å sette i gang og ta valg!

Nyttig utstyr når du skal friske opp hjemmet

Smarte tips!

Slik henger du opp ting på veggen

Får du ting opp fra gulvet, vil rommet føles luftigere og større. Vi gir deg de beste rådene til å henge opp TV og erstatte en TV-benk, og hvordan du henger opp et bilde på hvilken som helst vegg. Visste du at du også kan henge opp bilder helt uten å lage hull i veggen?

Les vår guide

Henge opp

Dette bør du ha i verktøykassa

Når du skal henge opp ting på veggen, er det ikke mange verktøy du  ha. Men noen verktøy kan gjøre jobben ekstra enkel for deg.

Lag et inspirerende hjemmekontor

Velg farger som gir deg økt arbeidslyst. Vi har funnet frem en inspirerende fargepalett for å gjøre hjemmekontoret mer inspirererende.

Les hvordan

Spar penger på å male

Slitent og uinspirerende kjøkken? Mal det!

Vurderer du nytt kjøkken? Å skifte ut kjøkkeninnredningen kan fort bli kostbart. Å male kjøkkenvegg eller å male kjøkkeninnredning kan ofte være nok til at det gamle kjøkkenet får det løftet du ønsker! Vi gir deg tipsene til enkel fornyelse av kjøkkenet.

Les guiden her

Jotun Lady Minerals 8469 Green Leaf. Foto: Jotun AS
Fornye kjøkken

Dette trenger du for å sette i gang

"Nytt" bad med enkle grep

Vi har funnet frem noen gode tips til hvordan du kan få et lite snev av hotellfølelsen på badet, uten at du trenger dyr totalrenovering.

Les mer

Våre beste malingstips

Skap nytt liv i rommet med nye farger

Du trenger ikke gå til anskaffelse av dyre møbler eller totalrenovere for å skape en helt ny stemning i et rom. Med en ny farge på vegger eller gulv vil du oppleve forskjellen – til en brøkdel av prisen.

LADYs nyeste fargkart

Jotuns fargekart "Canvas"

Hjemmet ditt er et lerret. Fargesett det med farger som får deg til å føle deg vel. Finn inspirasjon og gode fargevalg i fargekartet for 2024 – Canvas.

Fargekartet består av 4 kolleksjoner, 23 fargenyanser, inkludert 10 nye farger – inspirasjon fra naturen og fargelære i skjønn forening.

Bli inspirert

Kjøp ferdigblandet maling på nett - hent i butikk

Slipp kø og ventetid

Vi hjelper deg med å finne riktig maling når du skal friske opp hjemmet. Velg din favorittfarge og få guide til riktig maling. Tips og råd om hvordan du lykkes med malerjobben finner du i vårt malingsunivers.

Finn riktig farge og maling her

Male hjemme, men usikker på farge? Vi hjelper deg med fargerådgivning.
Fargerådgiver

Sammen finner vi riktig farge!

Vi har sertifiserte fargerådgivere i alle våre butikker som gjerne hjelper deg med å finne riktig farge. Våre fargerådgivere er skolerte av Jotun og står klare til å veilede deg slik at du blir fornøyd – helt gratis!

Les mer om tjenesten her →

Enklere enn du tror

Mal gulv eller tak

Et nymalt tak eller gulv gir et helt nytt inntrykk av rommet. Med godt forarbeid og grunnarbeid er dette en relativt rask jobb – og trenger ikke være vanskelig. Les våre beste tips, hva du trenger av utstyr og følg vår fremgangsmåte så har du nymalt tak på rekordtid.

 

Tips til kvalitet og varighet

Et resultat som varer

Ingenting er kjedeligere enn å legge masse tid og energi ned i et prosjekt som raskt blir slitt eller stygt. Derfor er vi i Jernia opptatt av resultater med god holdbarhet. Besøk oss i butikk eller gå til vårt malingsunivers på nett, og vi hjelper deg med tips, råd og varer av høy kvalitet. Våre fargerådgivere kan også hjelpe deg med å velge riktig maling for best mulig holdbarhet.