Funksjonell kvalitet

Vi stiller strenge krav til varene vi selger. Kjøper du et produkt hos oss, skal du være trygg på at du har gjort et godt valg – for alle.

Funksjonell kvalitet du kan ha glede av lenge

En enkel og åpenbar måte å bruke mindre ressurser og energi på, er å bruke det vi eier enda lenger. En forutsetning for dette er at produktene tåler det. Det gjør varene du kjøper hos oss.

Nåløyet for en plass i hyllene våre er trangt. Ikke bare må produktene oppfylle strenge krav til funksjonalitet, kvalitet og gode arbeidsforhold for dem som lager dem. De må også være produsert og emballert av materialer som kan gjenvinnes og hatt en kortest mulig reise til våre butikker. Når du kjøper et produkt hos oss, kan du dermed være trygg på at du har gjort et godt valg – for alle.

Kvalitet siden 1951

Helt siden 1951 har vi i Jernia vært opptatt av kvalitet. Det sitter i ryggmargen. Tiden har endret seg og markedet har endret seg, men det rokker ikke ved at det er kvalitetsvarer vi selger.

Våre erfarne kategoriansvarlige tar bevisste valg hver eneste dag. Valg basert på design, funksjonalitet og kvalitet – men også basert på produksjonsprosess, garantitider og sirkularitet.

Vi stiller for å sikre at du skal være trygg på valget du gjør hos oss. Og for at du skal være fornøyd med det du kjøper hos oss – lenge.

Hos Jernia finner du produkter som skaper minner

Husker du bestemors stekepanne eller bestefars vedøks? Det fins faktisk produkter som har vart gjennom generasjoner, og fremdeles lever i beste velgående. Hva er bedre enn pannekaker stekt i en klassisk, sort jernpanne? For ikke å snakke om hjemmebakt brød – eltet i en klassisk kjøkkenmaskin. Hos Jernia finner du slike produkter, som skaper minner og blir en del av slektens historie.

Varer som varer

“Varer som varer” er et mantra hos oss i Jernia. Vi ønsker er at oldebarnet ditt skal kunne snekre en trehytte med den samme hammeren du plukket opp hos oss. Vi vil at kjøkkenmaskinen du kjøper hos oss skal kunne gå i arv, og at malerpenselen holder i flere sesonger. Dette fordrer selvfølgelig at du tar vare på tingene dine. Men det kan vi også hjelpe deg med!

Det er ikke alltid det lønner seg å eie...

Hos Jernia kan du leie kvalitetsverktøy du ikke bruker så ofte

Hvor ofte trenger du en tepperenser, en kappsag eller vinkelsliper? Bruker du det ikke ofte nok til å forsvare plassen i boden eller garasjen, kan du heller leie utstyret hos oss – akkurat når du trenger det. Det er smart både for lommeboka og miljøet.

Les mer om utleie

Garanti

Hos Jernia setter vi garantier

Varene du kjøper hos oss skal vare. Og for at du skal være trygg på akkurat det, prioriterer vi varer med garantiprogram som gir deg rettigheter også utover kjøpsloven.

Hos Jernia er det lov å være misfornøyd

Det skjer dessverre også hos oss at noe du kjøper ikke helt holder det produktet lover. I så fall skal det være enkelt å forandre misnøye til tilfredshet. Hvis det er noe galt med et produkt du kjøper hos oss, får du god hjelp av våre medarbeidere til å fikse det.

Vi vil gjerne høre fra deg!

«Varer som varer», innbytteordninger, tjenester, Miljøfyrtårn, svanemerkede produkter, klimaregnskap….

Det er mye vi gjør, men vi kan alltids gjøre mer. Har du innspill på hva mer vi kan gjøre, hører vi gjerne fra deg.

Ta kontakt