Å holde innkjørselen fri for snø kan kreve sin mann eller kvinne. Med riktig utstyr går jobben lettere! Og når snø blir til is har vi også utstyr som gjør det tryggere å ferdes på gårdsplassen.

 

 

SNØMÅKING: Kjenner du deg igjen? Vinteren kommer alltid like brått på, og spesielt når du ankommer hytta kan det være greit å ha utstyr som hjelper deg med snømåkingen.

Å måke snø riktig

Å måke snø kan være belastende for kroppen. Med riktig teknikk og ergonomisk utstyr kan snømåkingen utføres både enklere og tryggere. Når snøen skal skyves eller løftes bort er spader og snømåker effektive snøredskap. Har du større arealer som skal ryddes anbefaler vi en snørydder.

 

Snøredskap

Rydd snø med bestselgere!

Taksnømåking

Gjør taksnømåking til en lek

Avalanche taksnømåke har ergonomisk design og lav vekt slik at du kan stå på bakken og måke snøen ned fra taket.

 

RIKTIG UTSTYR: Før vinteren setter inn for fullt, så er det lurt å ha utstyret i orden - og spesielt til hytta. Her får du en oversikt over hva du burde forberede og hva det er lurt å ha i redskapsboden.

Kunsten å måke snø

Få gode tips om hva du bør tenke på før du tar snømåka fatt.

Les tipsene →

SNØFRESER: Hva bør du tenke på før du kjøper snøfreser? Det finnes hovedsakelig to hovedkategorier snøfresere - her får du gode råd.
Unngå opphoping av snøfonner

Velg riktig snøfreser

Med en snøfreser får du ryddet innkjørselen effektivt samtidig som du får kastet snøen godt unna og slipper opphoping av snøfonner. Samtidig sparer du både tid og belastning for kroppen.

Les mer her →

 

Når snø blir til is

Det gjelder å være beredt også når snøen blir til is.

Se vårt produktutvalg →

Strø- og smeltmidler

Vi anbefaler

Ta vare på gangen

Dørmatter

Tørker du bena godt på en dørmatte før du går inn blir det mindre vann- og sandsøl i gangen.

 

Dørmatter

Utvalgte favoritter