<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Kunsten å måke snø

La oss være helt ærlige; de færreste av oss ser med glede på det å måke snø.

Kunsten å måke snø
REVOLUSJONERENDE: Taksnømåke som gjør det enkelt å fjerne snø fra hus- og hyttetak.

Den fine kalde tiden med snø

Joda, noen er glade i å minne oss på at det er fin mosjon, men samtidig hører man skrekkhistorier om hvordan andre måker feil og ender med store ryggsmerter. Riktig utstyr er nå en ting, men like viktig er riktig teknikk. Mye av snøryddeverktøyet på markedet, som snølett og snøskuffe, har lang vektarm, som gir store påkjenninger ved feil bruk.

Avalanche taksnømåke fjerner enkelt snø på de fleste typer hus og hyttetak. Den ergonomiske utførelsen og den lave vekten gjør at man enkelt kan stå på bakken og måke snøen ned fra taket. Kutterammen har hjul for å hindre at man skader underlaget og gjør den enklere i bruk.

Skaftet har en lengde på 5 meter og er utført i solid glassfiber med et enkelt klikksystem. Glideduken er behandlet med silikon for å oppnå størst mulig glideeffekt. Skaftet kan forlenges med 2,5 meter ved å bruke en forlenger.

En ishakke er fin til å hakke og pulverisere is på. For eksempel på trapper og helleganger.

Bruk hele kroppen

Tenk på hvordan du står, fotstillingen bør være bred og du må la kroppen synke litt ned. For å unngå for mye svai i ryggen setter du rompen litt ut. Stabiliser magemusklene, slik at de er med på å holde ryggen på plass. Bruk hele kroppen når du jobber! Det kan også være en god idé å varme litt opp før du skal måke hvis du har tid, hvis ikke; begynn litt forsiktig og øk heller tempoet etter hver som du blir varm. Husk å kle deg godt. Sist men ikke minst; stress ned og senk skuldrene så godt du kan!

taksnømåke

TAKSNØMÅKE: Skaftet er 5 meter og er utført i solid glassfiber med et enkelt klikk system. Glideduken er forsterket og er behandlet med silikon for å oppnå størst mulig glideeffekt.

LES OGSÅ: Hvordan du velger riktig snøfreser.

Sklisikkert strøprodukt for is og snø, fint å bruke til glatte gangveier og oppkjørsler.

Anbefalte produkter