Uansett om du tilbringer mesteparten av vinteren hjemme eller på hytta, har vi utstyret som gir kvalitetstiden inne det lille ekstra!

 

Supper, gryter og ovnsretter

Lun vintermat

Varm og lun vintermat på menyen! Vi har utstyret du trenger for å lage supper, gryter og ovnsretter. Gryter av støpejern gir utallige bruksmuligheter og passer ypperlig til slow-cooking og grytebrød.

Gå til kjøkkenutstyr →

 

Kjøkkenutstyret du ønsker deg

Tid for bakst og vafler

I ferien tar man seg oftere tid til bakst og vaffelkos. Lite slår nybakt brød til frokost eller lunsj, eller nystekte vafler til kaffen.

Vi har et stort utvalg av vaffeljern til både enkle og doble hjerter!

Se alle vaffeljern →

Utvalgte bakefavoritter

Løft kaffesmaken til nye høyder

Lite slår lukten av nykvernet kaffe. Nå kan du også lage kaffe på nivå med de beste baristaene med en ny kaffekvern, kaffemaskin eller kaffebønner fra kvalitetsleverandører. Det er også ekstra hyggelig å servere i en fin kopp.

Populært kaffeutstyr

Lysene som bevarer et godt inneklima

Tenn lys inne med god samvittighet både for inneklima og miljø. Du finner et stort utvalg av svanemerkede stearinlys og ledlys med naturtro flamme hos oss.

Uyuni led-lys

Lag din egen bar hjemme

Med riktig utstyr kan du lage utallige gode drinker hjemme. Hva med å investere i barutstyr som gjør det ekstra gøy å lage drinker – eller servere vin?

Gå til vin- og barutstyr

Tid for de små prosjektene

Går du med en ambisjon om å starte, eller ferdigstille, et lite prosjekt hjemme. Har du vegger eller tak som skal males? Bilder eller kanskje en TV som endelig skal få plass på veggen? Få tips som gjør jobben enklere!

Tipsene når du skal henge opp TV, hylle eller bilder
Frisk opp hjemmet med enkle grep