Smakfulle resultater med ekstra tid

Slow-cooking
Det fine med slow-cooking er at du kan bare la gryta stå på, så gjør den jobben selv. I mellomtiden kan du gå deg en tur eller bli ferdig med den boka du alltid har hatt lyst til å lese. En annen fordel er at maten smaker mye bedre, da smakene får tid til å utvikle seg.
Gryter perfekte til slow cooking

Slik lykkes du med fårikål
Tenk at en gryte med så få ingredienser kan smake så godt! Ikke trenger du mye utstyr heller. En skarp kokkekniv og en stor gryte så er det meste gjort.

Stek og ovnsbaking
Langtidsstekt stek og ovnsbakte retter hører ofte helgen til. Spesielt med gode venner på besøk er det hyggelig å lage mat som tar litt ekstra tid. Selv om slike retter ofte hører høytiden til er det ikke noe i veien med å lage det oftere.
Gode produkter til stek og ovnsbaking

Sylting og fermentering
Med de riktige krukkene og produktene er det enklere å lykkes med fermentering og sylting. Ikke bare er det godt for magen, men det er også flotte gaver med lang holdbarhet.