Kan jeg bytte en vare som er kjøpt i nettbutikken?

Ja, du har 30 dagers åpent kjøp etter at du har mottatt en vare fra Jernia. Dersom du ønsker å bytte varen din kan du enten komme innom en av våre Jernia-butikker, eller sende den ubrukte varen tilbake til oss via Posten. Dersom du ønsker å returnere varen via Posten må du fylle ut et angreskjema og en kopi av kvittering eller ordrebekreftelse.

Last ned angrerettskjema →

Relaterte spørsmål

Forskjellen på garanti og reklamasjonsrett er at reklamasjonsretten er et lovpålagt krav du har som forbruker dersom en vare ikke fungerer slik den skal. Garanti på den andre siden er et eget løfte en leverandør gir deg som forbruker utover det reklamasjonsretten gir deg.

Les mer om reklamasjonsrett på Forbrukerrådet sine sider.

Åpne på egen side

Vi ønsker at det skal være enkelt for deg å bytte gaver hos oss, også de som er kjøpt på nett. Du kan bytte gaven dersom den er ubrukt og du har kvittering/ordrebekreftelse som bevis på at gaven er kjøpt hos Jernia. Det enkleste er da at du kommer innom en av våre Jernia-butikker og fremviser kvittering/ordrebekreftelse slik at vi kan hjelpe deg på best mulig måte.

Finn butikk →

Kontakt oss →

Åpne på egen side

Dersom du har kjøpt en gave hos Jernia på nett og ønsker at mottaker skal kunne bytte denne kan du printe ut odrebrekreftelsen/kvitteringen på «Min Side» , og legge ved denne i gaven.

Da vil mottaker ha kjøpsbevis på at gaven ble kjøpt hos oss og hvilken dato gaven ble kjøpt. Dersom du ikke ønsker at mottaker skal se prisen på gaven, kan du stryke over denne på ordrebekreftelsen/kvitteringen.

Åpne på egen side