Julemat

Julemat er noe de fleste av oss venter på hele året, og kanskje er julematen så spesiell for oss nettopp fordi vi spiser den så sjeldent. Vi vil at du skal lykkes på kjøkkenet året rundt, og spesielt i julen. Her finner du våre beste tips og favorittprodukter som gir et perfekt resultat på kjøkkenet!

Julemat

Vi elsker ribbe!

Ribbe er en av de julemiddagene som det spises mest av i Norge på juleaften! Det finnes utallige tips, triks, fremgangsmåter og oppskrifter til den populære juleribba – alle har sin favoritt! Her finner du alt du trenger av utstyr slik at du får det resultatet du ønsker deg.

Til ribbe

En langpanne er et «must» når du skal tilberede ribbe. Velger du en langpanne med buet rist gjør du det enda enklere for deg selv! En gassbrenner gir deg sprø svor dersom du skulle treffe på svor-utfordringer ved målstreken.

Til pinnekjøttet

Pinnekjøtt er den perfekte julemiddagen for mange. Her er utstyret du trenger for perfekt pinnekjøtt og tilbehør til årets julemiddag.

Det blir ikke jul uten julegrøt!

Julegrøten lages ikke nødvendigvis for julegrøten i seg selv, men er like viktig for den tradisjonelle desserten riskrem. Mange kvier seg for å lage julegrøt. Det tar tid og den kan ha lett for å brenne seg. Med riktig utstyr kan du senke skuldrene.

Dette trenger du til julegrøten

Velger du en gryte som gir jevn varmefordeling og som er lett å rengjøre gjør du jobben for deg selv enklere! Riktig måleforhold gir deg perfekt julegrøt.

Kjeler til poteter, surkål og kålrotstappe

Til serveringen

Med riktig serveringsutstyr blir festmiddagen komplett. Flotte boller og serveringsfat som tar seg godt ute på bordet og enkle å sende rundt blir prikken over i’en.