Male inne | Interiørmaling og malerverktøy

Unngå kø og ventetid. Velg farge, og bestill ferdigblandet maling på nett – og hent i én av våre butikker.

Finn riktig farge og maling her

Forklaring av glansgrader

Maling uttrykkes i ulike glansgrader. Glansgrad gjenspeiler hvor mye lys som reflekteres fra overflaten og gis på en standardisert skala fra 0-100. 0 er mattest og 100 er blankest. Det er en glidende overgang mellom gradene, men er gruppert i fem uttrykk.

  • Helmatt (1-2): Supermatt eksklusivt utseende
  • Matt (3-6): Demper fargen og gir en matt helhet
  • Silkematt (7-19): Demper fargen og gir en diskret kontrast
  • Halvblank (20-69): Forsterker fargen og fremhever detaljer
  • Superblank (70-100): Skaper glansfulle kontraster og reflekterer lyset
Kan blandes i alle LADYs vakre farger!

Maling til slett vegg

Silkematt

LADY Essence

Overmalbar på to timer

LADY Essence gir et jevnt, fint og silkematt resultat fra alle synsvinkler. Malingen er lett å påføre, spruter lite rulle og har dekkgaranti på to strøk. I tillegg har LADY Essence kort tørketid – overmalbar på to timer.

Matt

LADY Balance

Best for inneklimaet

LADY Balance er den beste malingen for inneklimaet. Den lukter minimalt under og etter påføring, og gir deg samtidig vakre, matte vegger som fremhever fargenes naturlige nyanser.

Matt

LADY Wonderwall

Enkel å vaske

En slitesterk maling som er kjent for god dekkevne og matt, vakkert utseende. LADY Wonderwall er flekkavvisende, som gjør det enkelt å vaske bort smuss og merker uten å skade overflaten. Ønsker du eksklusiv finish på vegger som er utsatt for regelmessig berøring eller slitasje er LADY Wonderwall et godt valg.

Supermatt

LADY Pure Color

Unik, luksuriøs atmosfære

LADY Pure Color er malingen for deg som ønsker et eksklusivt supermatt utseende som varer. Ikke bare er LADY Pure Color slitesterk, men den supermatte finishen gir en unik fargeopplevelse og en myk og luksuriøs atmosfære.

Maling til panel, dør og list

Pure matt, Silkematt, Halvblank og Supeblank

LADY Supreme Finish

Best i test

Det er ikke uten grunn til at LADY Supreme Finish er kåret til best i test ved flere anledninger. Den er enkel å påføre, har suveren flyt og gir en vakker finish på tre og panel. Malingen gir en hard, vaskbar og robust overflate som sikrer at slitasjeutsatte områder forblir vakre lenge. Finnes i 4 ulike glansgrader: Pure Matt, Silkematt, Halvblank og Supeblank. Overmalbar etter 8 timer.

Maling til tak

Helmatt

Lady Perfection Tak

Uten drypp og søl

Lady Perfection Tak er enkel å påføre uten drypp og søl. Malingen har dekkgaranti og gir et vakkert og skjoldfritt resultat.

Våtromsmaling

Silkematt

LADY Aqua

Enkel fornyelse på badet

LADY Aqua er en fuktbestandig våtromsmaling som gir deg silkematte vegger. Nå kan du fornye uttrykket og følge fargetrender også på badet – eller vaskerommet. Kan blandes i alle LADYs vakre farger.

Maling til gulv

TreStjerner Gulvmaling har høy slitestyrke og er godt egnet til alle rom i hjemmet og små kontorlokaler. Om du heller skal olje eller lakkere kan du se alt fra Trestjerner her →

30 dagers åpent kjøp!

Vi tar tilbake det du ikke bruker

Sørg for du har nok utstyr for å fullføre helt til siste finish. Utstyr til overs kan du returnere til butikk og få pengene tilbake. Merk at produktene må være ubrukt og i original emballasje. Merk at ferdigblandet maling ikke omfattes av angreretten, og kan ikke returneres.