<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">

Gjør hjemmet trygt med Yale Doorman

Er du typen som stadig roter bort nøklene dine? Eller har nøkkelknippet en tendens til å alltid ende opp i bunnen av vesken når du skal låse opp døra? Løsningen er kanskje enklere enn du tror.

Gjør hjemmet trygt med Yale Doorman

Har du noen gang kjent panikken spre seg i topplokket når nøklene ikke er der de skulle ha vært? Enten du har mistet dem selv eller et familiemedlem har rotet bort sine? Det er ikke bare frustrerende å miste nøkler, men når nøkler er på avveie kan det lett være grobunn for utrygghet. Og hjemmet skal være en trygg plass for hele familien.

Yale Doorman – Veien til nøkkelfri trygghet

Med Yale Doorman elektronisk dørlås blir livet garantert enklere for hele familien. Glem husnøkkelen én gang for alle- og lås heller opp med kode, brikke eller app.

For deg med enebolig eller rekkehus

Yale Doorman L3 har et slankt og pent design som passer de aller fleste dører, og er perfekt for deg som bor i enebolig eller rekkehus, eller for deg som har hytte.

Yale Doorman L3 har et slankt design som passer de aller fleste dører. Foto: Yale Home

Yale Doorman L3 har et slankt design som passer de aller fleste dører. Foto: Yale Home

Låsen kan låses opp med en kode, med en brikke eller via appen Yale Access. Access appen gir deg full kontroll på dørlåsen med hendelseslogg og brukere slik at du kan ha oversikt over om noen har kommet hjem, eller gått ut, mens du er ute av huset. Og dersom noen trenger tilgang til hjemmet ditt mens du ikke er tilstede, kan du enkelt lage midlertidige koder til andre, eller rett og slett slippe de inn via mobilen- uansett hvor du er.

Yale Access-appen gir deg full kontroll på alt som skjer i din bolig. Du kan til og med ha flere hjem og flere låser i hvert hjem - alt i samme app. Uansett om det er boligen, hytta eller sommerleiligheten i Spania. Foto: Yale Home

Yale Access-appen gir deg full kontroll på alt som skjer i din bolig. Du kan til og med ha flere hjem og flere låser i hvert hjem – alt i samme app. Uansett om det er boligen, hytta eller sommerleiligheten i Spania. Foto: Yale Home

Kommer du ofte hjem med hendene fulle av handleposer eller barnehage- og skolesekker gir appen deg også mulighet for automatisk opplåsing når du nærmer deg døren slik at du kan trappe rett inn uten å måtte slippe alt du har i armene. Låsen kan også stilles til å låse seg automatisk når du drar slik at du alltid er trygg på at døren er låst når den skal. Praktisk, enkelt og trygt.

Yale Doorman L3 er til og med utstyrt med egen ringeklokke. I tillegg til å gi beskjed inne i boligen om at noen står på døren, vil du også bli varslet på de enhetene som er knyttet til Yale Access appen.

Perfekt for enebolig og rekkehus

Alt du trenger for å installere dørlåsen følger med i pakken.

For deg i leilighet

Nykommeren Yale Doorman Linus installeres på innsiden av døren, mens du beholder dørhåndtak og resten av låsen du har fra før. Linus er dermed perfekt for deg som bor i leilighet. Den elektroniske dørlåsen kan ikke sees fra utsiden, men gir deg akkurat de samme fordelene- den er sikker, praktisk, fleksibel og helt nøkkelfri. Gjennom Yale Access appen låser du opp, låser og gir tilgang til andre- uansett hvor du er.

Perfekt for leiligheter

Yale Doorman Linus monteres direkte på innsiden, uten at det synes fra utsiden. Foto: Yale Home

Yale Doorman Linus monteres direkte på innsiden, uten at det synes fra utsiden. Foto: Yale Home

Trygg frihet mens du er på ferie

Når du drar på ferie og huset skal stå tomt og ubevoktet i opptil flere uker, er det deilig å kunne slappe helt av når det gjelder sikkerhet. Du har kanskje en nabo som skal mate husdyret eller vanne plantene. Eller kanskje en håndverker skal utføre noe arbeid mens huset står tomt.

Istedenfor å dele ut nøklene, eller legge nøkkelen under dørmatta der noen kan finne den, kan du enkelt lage midlertidige koder til andre, eller slippe de inn via Yale Access appen. I tillegg kan du aktivere automatisk låsing slik at du alltid kan være sikker på at døren er låst. Dette er virkelig en smart måte å sikre hjemmet ditt på.

Stor familie?

Med Yale Doorman kan du ha opptil 30 brukerkoder til låsen din, så alle i familien kan ha sin egen kode. Kommer en kode på avveie eller noen mister nøkkelbrikken sin, kan både kode og brikke enkelt fjernes fra systemet og erstattes med en ny. Har du flere dører i hjemmet kan også nøkkelbrikkene registreres på opptil 6 dører.

Med opptil 10 ulike koder lagret på din Yale Doorman kan alle i familien kan ha sin egen kode. I tillegg kan du enkelt lage egne koder for besøkende. Foto: Yale Home

Monter Yale Doorman enkelt selv!

Yale Doorman boliglås passer de fleste dører. Har du en ytterdør der det allerede sitter en lås i henhold til skandinavisk standard kan den monteres i din dør. Dette betyr enkelt og greit at den mest sannsynlig vil passe i døren din dersom den er produsert etter 1980. Om du er gjennomsnittlig nevenyttig, eller kjenner noen som er det, kan låsen enkelt monteres selv.

Om du ønsker hjelp til montering av Yale Doorman kan du få hjelp av en Luado fikser. Les mer om tjenesten her.

 

Yale Doorman