<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Gjør hjemmet trygt med Yale Doorman

Er du typen som stadig roter bort nøklene dine eller har nøkkelknippet ditt en tendens til å alltid ende opp i bunnen av vesken når du skal låse opp døra? Løsningen er kanskje enklere enn du tror.

Gjør hjemmet trygt med Yale Doorman
Glem nøklene, lås heller opp døra med en enkel kode. Yale Doorman elektronisk dørlås er utviklet for ytterdører til både hus og leiligheter.

Bli nøkkelfri med smarte elektroniske dørlåsen Yale Doorman

Vi har alle funnet oss selv i en situasjon av full panikk eller frustrasjon over bortglemte eller mistede nøkler. Enten du har mistet dem selv eller et familiemedlem har rotet bort sine. Det er ikke bare frustrerende å miste nøkler. Det kan også gjøre at vi føler oss utrygge og dermed investerer i helt nye låser og nøkler.

Med Yale Doorman elektronisk dørlås blir livet garantert enklere for alle medlemmer i familien. Glem nøklene-  lås heller opp døra med en personlig kode. Yale Doorman dørlås er utviklet for ytterdører til både hus og leiligheter. Alt du trenger for å installere Yale Doorman følger med i pakken. Du får også med tre elektroniske nøkkelbrikker som du kan bruke istedenfor eller sammen med den personlige brukerkoden. Kombinasjonen av kode og nøkkelbrikke gir høyest sikkerhet, men du velger selv hva som fungerer best for deg. Personlig brukerkode, nøkkelbrikke eller en kombinasjon av disse.

Det følger med 3 nøkkelbrikker til din Yale Doorman. Disse kan brukes istedenfor kode, men for optimal sikkerhet anbefales bruk av nøkkelbrikke i tillegg til personlig brukerkode.

Det følger med 3 nøkkelbrikker til din Yale Doorman. Disse kan brukes istedenfor kode, men for optimal sikkerhet anbefales bruk av nøkkelbrikke i tillegg til personlig brukerkode.

Gjør hjemmet trygt mens du er på ferie

Når vi drar på ferie og huset skal stå tomt og ubevoktet i opptil flere uker, er det deilig å kunne slappe helt av når det gjelder sikkerhet. Mange av oss har kanskje en nabo som skal mate husdyret eller vanne plantene og noen legger håndverkerarbeid til dager hvor huset skal stå tomt.

Med Yale Doorman dørlås kan du være trygg på at din sikkerhet er ivaretatt. Istedenfor å dele ut nøklene dine til fremmede, eller legge nøkkelen under dørmatta der noen kan finne den, kan du enkelt lage midlertidige koder til andre. Du har mulighet til å tidsstyre koder og nøkkelbrikker slik at de kun virker på gitte tidspunkt. Dette gir en ekstra trygghet dersom andre skal komme og gå i hjemmet ditt. Du kan også opprette en døgnkode som slettes automatisk etter 24 timer. I tillegg kan du aktivere automatisk låsing slik at du alltid kan være sikker på at døren er låst. Dette er virkelig en smart måte å sikre hjemmet ditt på. Samtidig er det enkelt å gi noen tilgang til hjemmet ditt når du er på ferie eller på jobb.

Har du alarmsystem fra Verisure kan en SmartLock Vbox Micro gjøre livet enda litt enklere! Denne pakken gir deg muligheten til fjernstyre dørlåsen din via Verisure appen på telefonen eller nettbrettet. Da kan du ta det helt med ro mens du er på ferie, og selv låse opp døren til de som skal inn. I tillegg til integrasjon mot Verisure, finnes det også integrasjonsløsninger mot Sector Alarm, Onesti og Aptus.

Stor familie?

Med Yale Doorman kan du ha opptil 10 ulike koder til låsen din, så alle i familien kan ha sin egen kode. Dette digitale systemet er ikke bare trygt, men også perfekt dersom man har noen litt surrete medlemmer i familien. Skulle uhellet være ute slik at en kode har kommet på avveie eller noen mister nøkkelbrikken sin, kan både kode og brikke enkelt fjernes fra systemet og erstattes med en ny. Har du flere dører i hjemmet kan også nøkkelbrikkene registreres på opptil 6 dører.

Med opptil 10 ulike koder lagret på din Yale Doorman kan alle i familien kan ha sin egen kode. I tillegg kan du enkelt lage egne koder for besøkende.

Med opptil 10 ulike koder lagret på din Yale Doorman kan alle i familien kan ha sin egen kode. I tillegg kan du enkelt lage egne koder for besøkende.

Monter Yale Doorman enkelt selv!

Yale Doorman boliglås passer de fleste dører. Har du en ytterdør der det allerede sitter en lås i henhold til skandinavisk standard kan den monteres i din dør. Dette betyr enkelt og greit at den mest sannsynlig vil passe i døren din dersom den er produsert etter 1980. Om du er gjennomsnittlig nevenyttig, eller kjenner noen som er det, kan låsen enkelt monteres selv.

Om du ønsker hjelp til montering av Yale Doorman kan du få hjelp av en Luado fikser. Les mer om tjenesten her.

Kåret til best i test

Dersom det fortsatt skulle finnes tvil rundt sikkerheten eller funksjonaliteten med en elektronisk dørlås fra Yale Doorman er det verdt å nevne at denne foreløpig er den første og eneste elektroniske boliglåsen, designet for privatmarkedet, som er forsikringsgodkjent av FG. Yale Doorman er også kåret best i test i Norges største PC blad ”Hjemme-PC” i august-utgaven 2016. Fire smarte dørlåser ble testet på installasjon, brukervennlighet, funksjonalitet, sikkerhet, design og pris!

 

Yale Doorman