Hent i butikk? - Se våre utleveringspunkt i nedstengte områder

SIOOX TREBESKYTTELSE TERRASSE PREMIUM 5L

Se alt fra SIOOX
  • Meget enkelt vedlikehold
  • Opptil 12 års vedlikeholdsintervall
  • Miljøtilpasset impregnering mot råte, alger, mugg og smuss
1 499,-

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

SIOOX TREBESKYTTELSE PREMIUM TERRASSE 5L - TRINN 1
 
Alt trevirke utendørs må behandles for å stå imot vær og vind. Ofte brukes det terrasseolje, terrassebeis eller maling, en prosedyre som er dyr og tidkrevende. Sioo:X Trebeskyttelse er en ny type terrassebehandling og en løsning på dette problemet. Du har nå muligheten til å behandle terrassen og nyte resultatet i løpet av én dag. Samtidig vil du spare tid da Sioo:x terrassebehandling, i motsetning til vanlig terrasseolje eller terrassebeis, har opptil 12 år vedlikeholdsintervall.
 
Med denne trebeskyttelsen får du en miljøtilpasset impregnering som motvirker råte, alger, mugg og smuss år etter år. Produktet inneholder kisel og kalium som går inn i treet og blir en fysisk sperre. Sopp og organismer kan ikke trenge inn i dybden. Terrassegulvet får en vannavisende og diffusjonsåpen gulv som etter en stund blir vakkert sølvgrått og mykt og behagelig å gå på. Dette uten at det blir glatt. 
 
Når du har behandlet ditt terrassegulv med Sioo:X trebeskyttelsesprodukter så holder det i opptil 12 år. Gulvet blir smussavvisende, noe som medfører at du ikke trenger å vaske og skure stadig vekk. Alt du trenger å gjøre er å ta en lettere rengjøring når det trengs.
 
Gjør sånn her - Trinn 1 - 1. sesongen:
Premium Trebeskyttelse Terrasse påføres på en helt ren treflate. Fjern olje, maling, alger og svarte partier. Slip eventuelt bort rester.
 
Påfør Premium Trebeskyttelse Terrasse på en tørr flate med en bred pensel. La tørke i minst 2 timer. Påfør ytterligere et strøk, og la tørke i minst 4 timer.
 
Trinn 2 - 1. sesongen:
Legg på rikelig med Premium Overflatebeskyttelse Terrasse og la den trekke inn i ca. 3 minutter. Arbeid deretter inn overflatebeskyttelsen med penselen til treverket er mettet. Man kan bruke overflaten når den er tørr etter 30-60 minutter.
 
Trinn 2 - 2. sesongen:
Premium Overflatebeskyttelse Terrasse påføres ytterligere en gang etter 10-14 måneder. Overflate beskyttelse gir en sliteflate.
 
  • Holdbarhet opp til 12 år (forsterker treverket)
  • Meget enkelt vedlikehold
  • Treets naturlige lune atmosfære
  • Kan flekkbehandle skadede/slitte partier
  • Miljøvennlig – Trær og planters egen måte å beskytte seg på

Hvor mye trengs det?
Premium Trebeskyttelse Terrasse: På ubehandlet trevirke. En liter rekker til totalt ca. 4–5 kvm ved to strøk. Premium Overflatebeskyttelse Terrasse: For nytt ubehandlet trevirke ca. 8–10 kvm/l per strøk.

Forbruket kan variere avhengig av tresort, alder, tilstand og overflatestruktur.

 

Produsent
Varenummer

11760972

EAN

7350043916725

Produsentens Varenummer

1115-NO

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Teknisk informasjon

Type TRINN 1
Volum 5L

FINN INSPIRASJON OG TIPS

SE ALLE INSPIRASJON OG TIPS

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser