Klikk & Hent i over 130 butikker. Bestill hjemlevering eller med MyPack - betal med VIPPS, faktura eller betalingskort.
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Slik lykkes du med fisk på grillen

Det er ikke vanskelig å lykkes med fisk på grillen. Med gode tips fra vinner av Bocuse d’Or Europa vil du kunne hverdagsimponere med perfekt resultat når du vil grille fisk.

Slik lykkes du med fisk på grillen
VIKTIG: Husk å ha høy nok varme på grillen.

Slik går du frem

  1. Pensle fisken godt med nøytral olje
  2. Krydre etter egen smak
  3. Sørg for at grillen har høy temperatur (250-300 grader)
  4. Legg fisken på grillen med fettsiden ned (der skinnet har vært)
  5. Grill fisken i 3-4 minutter (ikke snu fisken)

Grunnet høy varme på grillen og olje på fisken, unngår du at den svir seg fast. Når du tar av fisken, lar du den hvile i ca. 3 minutter.

Server med godt tilbehør.

Relaterte produkter