Klikk & Hent i over 140 butikker. Bestill hjemlevering eller med MyPack - betal med VIPPS, faktura eller betalingskort.
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Slik lykkes du med fisk på grillen

Det er ikke vanskelig å lykkes med fisk på grillen. Med gode tips fra vinner av Bocuse d’Or Europa vil du oppnå et perfekt resultat.

Slik lykkes du med fisk på grillen
VIKTIG: Husk å ha høy nok varme på grillen.

Slik går du frem

  1. Pensle fisken godt med nøytral olje
  2. Krydre etter egen smak
  3. Sørg for at grillen har høy temperatur (250-300 grader)
  4. Legg fisken på grillen med fettsiden ned (der skinnet har vært)
  5. Grill fisken i 3-4 minutter (ikke snu fisken)

Grunnet høy varme på grillen og olje på fisken, unngår du at den svir seg fast. Når du tar av fisken, lar du den hvile i ca. 3 minutter.

Server med godt tilbehør.