1. Hjem
  2. Inspirasjon
  3. Grill
  4. Slik lykkes du med fisk på grillen
Grill

Slik lykkes du med fisk på grillen

Det er ikke vanskelig å lykkes med fisk på grillen. Med gode tips fra Christian André Pettersen vil du kunne hverdagsimponere med perfekt resultat når du skal grille fisk.

Slik lykkes du med fisk på grillen

Ved å spille av videoen, godtar du YouTube's bruk av informasjonskapsler. Mer info.

Slik går du frem

  1. Pensle fisken godt med nøytral olje
  2. Krydre etter egen smak
  3. Sørg for at grillen har høy temperatur (250-300 grader)
  4. Legg fisken på grillen med fettsiden ned (der skinnet har vært)
  5. Grill fisken i 3-4 minutter (ikke snu fisken)

Grunnet høy varme på grillen og olje på fisken, unngår du at den svir seg fast. Når du tar av fisken, lar du den hvile i ca. 3 minutter.

Server med godt tilbehør.