Hopp til hovedinnhold
  1. Hjem
  2. Inspirasjon
  3. Kjøkken
  4. Rømmemajones med friske urter
Kjøkken

Rømmemajones med friske urter

Rømmemajones er perfekt under rekene eller bare som dip til ferskt brød. Sjekk denne oppskriften.

Rømmemajones med friske urter

Ved å spille av videoen, godtar du YouTubes bruk av informasjonskapsler. Mer info.

Ingredienser

  • 2 egg
  • 2 ss sitronsaft
  • 2 ts dijonsennep
  • 6 dl solsikkeolje
  • Salt og cayennepepper
  • 1 ss hakket estragon
  • 1 ss hakket persille
  • 2 ss Tine rømme

Fremgangsmåte

  1. Bland sammen egg, dijonsennep, salt, persille og estragon med en stavmikser (ca. 10 sekunder)
  2. Spe på med solsikkeolje mens du mikser litt.
  3. Tilsett deretter rømme, cayennepepper, salt og sitron.
  4. Bland alt godt sammen og topp med noen fine persilleblad.

TIPS: Hvis du ønsker enda mer smak, kan du tilsette finhakket hvitløk.

Alle trenger en god stavmikser på kjøkkenet

Rømmemajones med friske urter passer utmerket til rekene eller fersk brød som focaccia

SE OGSÅ: Focaccia på grillen