WEBER
WEBER RØKEFLIS - SJØMAT 0,7L KG
Perfekt til røyking av sjømat
Tilfører en mild og fruktig røkesmak
139,-
Nettlager • Midlertidig utsolgt
På lager i 14 butikker • Klar på 1 time
Til røking av grillmat brukes hovedsaklig treflis. Mange liker å lage egne røkefliser av epletrær, bjørk, bøk og andre egnede løv- og frukttrær, men du får også et spennende utvalg i butikken. Du kan også bruke en røkeplanke. Cedertreplanken platen gir god røyksmak og sørger dessuten for enkel grilling og at fisken «holder fasongen». Du kan røke fisken svak, middels eller sterk, og platen kan gjenbrukes 1-3 ganger.
WEBER
Perfekt til røyking av sjømat
Tilfører en mild og fruktig røkesmak
Nettlager • Midlertidig utsolgt
På lager i 14 butikker • Klar på 1 time
Nettlager • 12 på lager
På lager i 93 butikker • Klar på 1 time
Nettlager • Midlertidig utsolgt
På lager i 18 butikker • Klar på 1 time
WEBER
Spesielt godt egnet til fisk, svinekjøtt og fjærkre
Gir en fruktig og mild røkesmak
Nettlager • Midlertidig utsolgt
På lager i 11 butikker • Klar på 1 time
WEBER
Gir en dyp, sødmefylt og lett syrlig smak
Passer perfekt til røking av spesielt svinekjøtt og fjærkre.
Nettlager • Midlertidig utsolgt
På lager i 8 butikker • Klar på 1 time
WEBER
Kraftig aroma
Passer spesielt godt til røking av oksekjøtt, viltkjøtt og svinekjøtt.
Nettlager • Midlertidig utsolgt
På lager i 11 butikker • Klar på 1 time
Nettlager • Midlertidig utsolgt
På lager i 4 butikker • Klar på 1 time
Nettlager • Midlertidig utsolgt
På lager i 8 butikker • Klar på 1 time
Nettlager • Midlertidig utsolgt
På lager i 15 butikker • Klar på 1 time
Nettlager • Midlertidig utsolgt
På lager i 5 butikker • Klar på 1 time