1. Hjem
  2. Inspirasjon
  3. Gaver
  4. Perfekte gaver til farsdag for under 500 kroner
Gaver

Perfekte gaver til farsdag for under 500 kroner

Har du ikke funnet gave til farsdag ennå? Her får du gode tips.

Perfekte gaver til farsdag for under 500 kroner

Andre søndag i november er det farsdag, og far skal hedres med litt ekstra oppmerksomhet. Her får du gavetips til pappaen som vil sette pris på harde kvalitetsgaver til farsdag.

Gi bort verktøy

De fleste menn tar stolthet i verktøyene sine. Jo mer tekniske dingsene er – desto bedre. Kjøp noe som gjør det enklere å få jobben gjort. Som en laseravstandsmåler til neste gang han skal fikse noe i hjemmet?

Legger du i litt mer penger kan du kjøpe en krysslaser, som måler og justerer både horisontalt og vertikalt.

Med et skrutrekkersett kan far skru både stort og smått. Alt fra batterideksler til Ikea-kommode. En hendig skrutrekker fra Bosch koster riktignok litt mer enn 500 kroner, men det er kanskje verdt de ekstra kronene for et verktøy som er allsidig, raskt og lager lyd?

Uansett hvilken skrutrekker han har, er det smart med en praktisk verktøykasse som holder styr på alle duppedingser.

Og når vi er inne på «å holde styr på». Disse redskapsholderene fra Fixit ser kanskje ikke ut som den perfekte gaven, men ikke la skinnet bedra.

Få orden i boden

De gjør det nemlig mulig å få orden i boden eller garasjen én gang for alle. Hjelp til med å rydde og å henge opp og du har gitt årets beste farsdagsgave – for alle parter.

Gi gaver til kjøkkenet

Hvis far er glad i å lage mat, så finnes det utrolig mange fine gaver du kan gi bort. Hva med en ny stekepanne? Eller kanskje en morter? Da ligger det an til å bli mange smakfulle retter i tiden frem mot jul.

For under 500 kroner kan du også få et knivsett Øyo, en pizzastein – som garanterer pizzabunn med restaurantkvalitet, eller et sett med grillredskaper.

LES OGSÅ: Smarte redskaper alle burde ha på kjøkkenet

PIZZA: Hvem elsker vel ikke det? Med en solid pizzastein får du den beste bunnen. Kanskje en god gave til farsdagen?

Noe godt i glasset

Uansett hvilke dråper han liker best finner du riktige glass hos oss. Med et rikt utvalg av blant annet ølglass, whiskeyglass og cognacglass kan du finne den perfekte farsdagsgaven her.

Om glassene allerede er på plass, kan du alltids finne en mummikopp som som beskriver karakteren hans. Les mer om de ulike karakterene her.

En ølkasse med favorittølet er et gavetips som helt sikkert faller i smak.

Praktiske gaver

Er faren din glad i friluftslivet, kan du gi bort en termos eller en praktisk slirekniv. Eller hva med et tursett fra Fixit, som består av pølsespyd, kniv, vinåpner, sag og øks?

Har familien hytte kan du også finne mange nyttige gaver her. En nøkkelboks med kode kan være praktisk – ikke bare for en distré far, men for hele familien. Frykt aldri mer en låst hyttedør, uten hyttenøkkel.

Gavekort – alltid en sikker vinner

Om du fortsatt er usikker vil et gavekort hos Jernia alltid komme godt med. Da kan pappa velge selv blant tusenvis av kvalitetsvarer.

Enda flere gavetips finner du her.

LES OGSÅ: Ikke glem dette på hytta i vinter