Klikk & Hent i over 140 butikker. Bestill hjemlevering eller med MyPack - betal med VIPPS, faktura eller betalingskort.
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Kveite på grillen

Kveite på grillen er utrolig digg! Med denne enkle og gode oppskriften fra gullvinner av Bocuse d’Or Europa vil du garantert hverdagsimponere gjestene dine.

Kveite på grillen
FISK I FORM: Bruk en ildfast form fra Pillivuyt for perfekt resultat.

Ingredienser:

  • 4 fiskestykker (ca. 150 gr per person)
  • 1 ss hvitløksolje eller solsikkeolje
  • 1/2 dl hvitvin
  • 2 dl fløte
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte:

  1. Forhåndsvarm en ildfast form på grillen.
  2. Krydre fiskestykkene med salt og pepper, og legg den i formen.
  3. Legg formen på grillen og la fisken steke i ca. 2 minutter.
  4. Hell på hvitvin og la det kokje til det nesten er tørt.
  5. Hell på fløte og la det koke inn i fisken i ca. 3-4 minutter.

Server gjerne fisken med litt drysset dill over.

Kveite på grillen

ENKELT OG GODT: Med gode råvarer og riktige redskaper vil du garantert lykkes med fiskeretten.

Glad i å grille? Se andre grilltips her.