1. Hjem
  2. Inspirasjon
  3. Grill
  4. Kveite på grillen
Grill

Kveite på grillen

Med denne enkle og gode oppskriften vil du garantert imponere familie og venner.

Kveite på grillen

Ved å spille av videoen, godtar du YouTube's bruk av informasjonskapsler. Mer info.

Kveite på grillen er utrolig digg! Enkelt er det også.

Ingredienser:

  • 4 fiskestykker (ca. 150 gr per person)
  • 1 ss hvitløksolje eller solsikkeolje
  • 1/2 dl hvitvin
  • 2 dl fløte
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte:

  1. Forhåndsvarm en ildfast form på grillen.
  2. Krydre fiskestykkene med salt og pepper, og legg den i formen.
  3. Legg formen på grillen og la fisken steke i ca. 2 minutter.
  4. Hell på hvitvin og la det koke til det nesten er tørt.
  5. Hell på fløte og la det koke inn i fisken i ca. 3-4 minutter.

Server gjerne fisken med litt drysset dill over.

ENKELT OG GODT: Med gode råvarer og riktige redskaper vil du garantert lykkes med fiskeretten.

Glad i å grille? Se andre grilltips her.