Klikk & Hent i over 140 butikker. Bestill hjemlevering eller med MyPack - betal med VIPPS, faktura eller betalingskort.
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Grillet dessertpizza

Hvis du har litt pizzadeig til overs, er superenkelt å lage en digg dessertpizza. En favoritt hos gullvinner av Bocuse d’Or Europa, Christian André Pettersen, er grillet pizza med banan, sjokolade og marshmallows.

Grillet dessertpizza
ENKELT OG GODT: Grillet dessertpizza lager du på 123.

Sammen med Christian André Pettersen fra Bocuse d’Or Norge har byr vi på oppskrift på en dessertpizza og utstyret du trenger for å hverdagsimponere.

Oppskrift på pizzabunn finner du her

Ingredienser:

  • 200 g melkesjokolade
  • 2 bananer
  • 1/2 pose marshmallows
  • 2 pasjonsfrukt
  • 1/2 ss sukker
  • 15 gr hasselnøtter
  • Saft fra en halv lime

Fremgangsmåte:

  1. Grovkutt eller riv sjokolade.
  2. Kutt banan i skiver og del marshmallows i to.
  3. Kjevle ut pizzadeig
  4. Dryss sjokolade på pizzabunnen, legg på skiver med banan og topp med marshmallows.
  5. Stek pizzaen på en forvarmet pizzastein til den er gyllen
  6. Del pasjonsfrukt i to og skrap ut innholdet, rør ut med sukker.
  7. Topp med pasjonssaus, revet hasselnøtt og et lite dryss havsalt.
dessertpizza

RETT FRA GRILLEN: Med en varm dessertpizza rett fra grillen hverdagsimponerer du både store og små.

Lyst til å hverdagsimponere med enannen oppskrift fra Christian André? Se flere videoer og oppskrifter på JerniaTV.