1. Hjem
  2. Inspirasjon
  3. Grill
  4. Grillet ananas
Grill

Grillet ananas

Kan du tenke deg å lage dessert på grillen? Da kan vi varmt anbefale grillet ananas! Det funker ypperlig som garnityr til kjøttretter eller som dessert med litt is og bær.

Grillet ananas

Grillet ananas med honning og chili

Fremgangsmåte:

  1. Kutt av topp og bunn på ananasen og skjært bort skallet. Kutt den så i 1 cm tykke skiver.
  2. Ananas inneholder mye saft så for å ikke grise til grillen kan det være lurt å bruke en grillpanne eller en støpejernsplate.
  3. Legg ananas skivene på grillen og pensle dem med litt flytende honning. Ha på litt finhakket chili.
  4. Grill ananasen i 4-5 minutter på hver side.

Tips! Like godt som tilbehør til svin, kylling eller fisk. Eller server med litt vaniljeis og friske bær, så har du en digg, grillet dessert.

SE OGSÅ: Focaccia på grillen