1. Hjem
  2. Inspirasjon
  3. Maling
  4. Gjenbruk- Gi nytt liv til tingene du elsker
Maling

Gjenbruk- Gi nytt liv til tingene du elsker

Nå er det tid for innekos, stearinlys og rolige kvelder med familien. Kanskje er det også tid for å gi hjemmet et lite løft? Innimellom er det ikke store endringen som skal til for at man finner ny glede av stua. Litt maling, en rask ommøblering og kreativt gjenbruk av ting vi elsker kan ofte være nok.

Gjenbruk- Gi nytt liv til tingene du elsker

Når vinterkveldene kommer er det deilig å ha et rom hvor du kan trekke deg tilbake, nyte roen og hente ny inspirasjon og energi.

Toneangivende fargevalg

Fargen du velger vil avgjøre hva slags atmosfære du skaper. Jordtoner gir en avslappet effekt og en intim atmosfære. Samtidig gjør jordtoner seg veldig godt i stearinlys- perfekt for sesongen vi går inn i.

Enkel fornyelse med vakre kontraster. Veggen er malt med matt glans i fargen 5923 Kardemomme. Brystningen er malt i fargen 5941 Gusty.

Her har designteamet valgt å fremheve brystningen. Ved å skape kontrast på veggen blir rommet straks mer spennende. Samtidig som du skaper liv på veggen, kan kanten brukes til å vise fram gjenstander du er glad i og som du ønsker å vise fram.

Veggen er malt i med matt glans i fargen 5923 Kardemomme. Den er myk, behagelig og følger lyset gjennom døgnet. Brystningen er malt i fargen 5941 Gusty. Gusty er en tøff grønn-brun farge med touch av oliven!

Er du usikker på hvilke farger som passer hjemme hos deg? Vi har fargerådgivere som gjerne hjelper deg med fargevalg. Les mer om tjenesten her.

Spar både penger og miljø ved økt gjenbruk. Gi nytt liv til de tingene du er glad i med Quick Bengalack spraymaling.

Nytt liv til ting du er glad i

Enkel fornyelse kan også bety økt gjenbruk ved å gi nytt liv til gjenstander du allerede har. Her har et gammelt metallbord fått to omganger med Quick Bengalack spray i fargen 5932 Skinn. Quick Bengalack spraymaling gjør det enkelt og raskt å fornye kjære eiendeler. Spraymalingen tåler både litt søl og tøff bruk, og kan brukes på metall, tre og hard plast. Perfekt når ikke malepenselen kommer til.

På taklampen har vi brukt fargen 5926 Frappe. Den lille krukken ble fornyet med Quick Bengalack spray i 5954 Freestyle og ble et friskt pust i samlingen på stillebenet. Lysestaken fikk metallisk look med sprayfargen 180 Kobber Metallic for å gjøre uttrykket komplett.

Et tips: Nå har Quick Bengalack også kommet med Effekt Spray som er Transparent sølv og gull. Effektsprayen gir et herlig skimrende utseende som kan legges over alle andre farger. Da er det bare fantasien som setter grenser!

Ikke store jobben – og så ble stua helt ny!

Alt er lov. Alt kan fornyes! Å ta vare på tingene du har er svært miljøvennlig og bra!