<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Vaske vinduer enkelt, raskt og effektivt

Hva om vi sa du kunne gjøre unna vindusvasken tre ganger så raskt?

Vaske vinduer enkelt, raskt og effektivt

Vinduer og speil er ofte det som blir utsatt når det gjelder rengjøring av huset.

For i tillegg til at det må settes av godt med tid, er det fort at tradisjonelle metoder bare etterlater vinduene dine med stygge vannflekker. Det har derimot Kärcher gjort noe med med denne vindusvaskeren.

Tre ganger mer effektiv

Vindusvaskeren WV 2 Plus er nemlig Kärchers innovative løsning for å vaske glatte overflater raskt og effektivt. Den batteridrevne vannsugeren rengjør faktisk overflatene hele tre ganger hurtigere enn ordinære metoder. Kanskje ikke rart da, at både Klikk.no og DinSide kåret vindusvaskeren til best i test i sin tid.

3 ganger raskere

– Vindusvaskeren fra Kärcher er en praktisk sak sammenlignet med ordinær vindusvask med klut, bøtte og nal. Denne er cirka tre ganger raskere å vaske med, sier Lars Nyhaugen, markedskommunikasjonssjef hos Kärcher.

Enkelt: Med vindusvaskeren rengjør du tre ganger mer effektivt. Foto: Kärcher

Stripefritt uten søl

Vindusvaskeren er en effektiv løsning for raskt og enkelt rengjøre speil, vinduer og fliser – uten striper og søl. Settet består av selve vindusvaskeren med utskiftbar sugenal på 280 mm., en smal nal på 170 mm., en sprayflaske med mikrofiberklut og rengjøringsmiddelkonsentrat. Den smale nalen er egnet til mindre speil eller sprosser.

Du sprayer ublandet konsentrat fra flasken, vasker vinduet med mikrofiberkluten og til slutt suger opp væsken med den batteridrevne vannsugeren. Dermed blir skittent vann sugd opp og du unngår stygge striper på overflatene dine.

– Selve nalen er en kombinasjon av en vannsuger og nal. Den suger opp det skitne vannet i stedet for å dytte vannet til siden. På den måten går det raskt, og du slipper de stygge stripene man ofte får, forklarer han.

Det kan være rimeligere å kjøpe en vanlig nal, bøtte og klut, men denne batteridrevne vindusvaskeren kan riktignok brukes til mer enn bare vinduer.

Mange bruksområder: Vindusvaskeren kan med fordel brukes på dusjkabinett, speil og fliser. Foto: Kärcher

– Den kan brukes på speil, dusjkabinett, bilvinduer, ja alle glatte overflater, til og med veggflisene på badet. Se vindusvasker med alt tilbehør her.

Dette trenger du for effektiv vindusvask