Fire gavefavoritter til vertinnen

3 gode ideer til vertinnegave

Beste gavetips

Det er alltid ekstra hyggelig å komme på fest eller besøk når man har med en liten gave til verten eller vertinnen. Her får du 3 nyttige tips som kan hjelpe deg å finne en perfekt gave til vertskapet.

Gavetips 1

Spiselige gaver

Gaver som kan deles og nytes sammen er alltid en ekstra stemningsskaper. Kaffe til kakene, noen gode nøtter eller sjokolade er et god tilskudd som blir satt pris på, ikke bare av verten, men også resten av selskapet.

Spiselige gaver til vertinnen

Gavetips 2

Lekker og enkel servering

Det er ingen hemmelighet at selv et hyggelig selskap er ekstra jobb for den som arrangerer. Praktiske gaver som pent serveringsbestikk, vinopptrekker eller lighter, kan gjøre jobben enklere og viser at du setter pris på innsatsen til verten.

Gavetips 3

Stemningsskapende dekor

Noen gaver kan også bidra til hyggeligere stemning og atmosfære. Lys og søte pyntegjenstander er et varig tilskudd som verten også kan sette pris på fremover. Om selskapet arrangeres i forbindelse med en spesielle anledning, som jul eller påske, er julepynt eller påskepynt alltid hyggelig å få i vertinnegave.

Gaver som skaper stemning

Gaven til den som har alt!

Gavekort

Er du usikker på om du treffer spikeren på hodet? Vi har den perfekte gaven til den som har alt. Med et gavekort står mottakeren fritt til å velge mellom alle våre kvalitetsvarer i alle våre fysiske butikker, i tillegg til vår nettbutikk.

Les mer om gavekort her →