I verktøykassa

Smart å ha i verktøykassa før du begynner

Se full guide

Slik lager du ditt et bord selv

Ole fra Eventyrlig Oppussing hjelper deg med å lage et flunkende nytt bord. Og det er ikke så vanskelig som man skulle tro! Se her hvordan du selv kan snekre sammen ditt eget unike møbel som både kan brukes som skrivebord og stuebord.

Se guiden

hylle

Slik lager du en egen hylle

Hyller på vegger er både dekorativt, og hjelper oss med å holde tingene organisert. Ole står klar for å lære deg hvordan du enkelt kan lage en hylle som passer perfekt til ditt hjem.

Guide for å lage hylle Guide for å henge opp hyller

Verktøy: Dette trenger du for å lage hylle eller bord

I tillegg til valgfritt treverk kan det være lurt å sjekke at du har det du trenger av verktøy for å starte med prosjektene. Da blir jobben enklere, og ikke minst morsommere.

DIY-helg!

Enkel forandring på en helg

Du trenger ikke ukesvis med oppussing for å skape forandring i hjemmet – ei heller en egen snekker. Vi har laget en guide til hvordan gjøre en enkel forandring bare på én helg!

Les guide

Morsomme familieprosjekter

En ny trehytte eller flåte?

Ta med barna på et morsomt prosjekt. Lite slår barndomsdrømmen om egen trehytte. Vi lærer deg hvordan du lager alt fra trehytte til flåte. Perfekte prosjekter for en morsom helg for store og små.

Mindre DIY-prosjekter

Lurer du på hva du skal gjøre i helgen? Hva med å snekre en ny fjøl, eller lage et pent serveringsbrett til frokost på senga?

Himmelseng

Drømmer du om en himmelseng? Veien dit trenger ikke være så lang. Ole viser deg hvordan du lager en sjarmerende himmelseng.

Se video

Serveringsbrett

Server frokost på sengen med ditt hjemmelagde serveringsbrett. Ole lærer deg hvordan du lager et på 1-2-3.

Se video

Skjærefjøl

Har du rester fra et annet prosjekt kan det helt sikkert brukes til en skjærefjøl. Det er rimelig og superenkelt å lage.

Se video

Fuglekasse

Ønsk småfuglene velkommen med hjemmesnekret fuglekasse. Lek deg fram til din egen vri.

Se video

Tannbørsteholder

Trebiten du har til overs kan definitivt brukes til noe kreativt. 1 – 2 – tannbørsteholder.

Se video

Solseng

Nyt late dager i en solseng, eller dagseng om du vil. Perfekt tilpasset din kropp.

Se video

Nytt liv til klærne

Ta fargen tilbake

De aller fleste har nok opplevd å ha et par sorte bukser som har bleknet i fargen. Det er ingen grunn til at de skal havne nederst i skuffen av den grunn. Med farge til tekstil kan du få sortfargen tilbake, eller kan gi klær i en helt ny farge. Her får du tips til hva du bør gjøre for å få best resultat.

Les guiden her