Male ute | Eksteriørmaling og malerverktøy

Velg farge og bestill ferdigblandet utemaling og terrassebeis på nett
– og hent i én av våre butikker.

Prøv vår malingsvelger

Jotuns fargekart 2021

Varige vakre farger

Med Jotuns nye fargekart for eksteriør 2021, Varige Vakre Farger finner du garantert inspirasjon til å fornye fasaden. Finn dine favoritter blant de 7 kolleksjonene.

Bli inspirert →

Male huset? 5 tips før du begynner

Å male hus er en jobb de fleste av oss ønsker å gjøre så sjelden som mulig. Forhåpentligvis er det over et tiår til du skal male huset neste gang. Da er det viktig at du kan være fornøyd med resultatet – også i årene som kommer.  

Da er det ikke bare kvalitet i maling, og arbeid som spiller en rolle. Du skal også trives med fargene lenge. Her får du tips om hva du bør tenke på før du maler huset. 

Les her →

Kjøp ferdigblandet maling på nett - hent i butikk

Slipp kø og ventetid

Vi hjelper deg med å finne riktig maling når du skal friske opp hjemmet. Start produktvelger nå, få guide til riktig maling og velg din favorittfarge. Tips og råd om hvordan du lykkes med malerjobben finner du i vårt malingsunivers.

Prøv vår malingsvelger

30 dagers åpent kjøp!

Vi tar tilbake det du ikke bruker

Sørg for du har nok utstyr for å fullføre helt til siste finish. Utstyr til overs kan du returnere til butikk og få pengene tilbake. Merk at produktene må være ubrukt og i original emballasje. Merk at ferdigblandet maling ikke omfattes av angreretten, og kan ikke returneres.