Male ute | Eksteriørmaling og malerverktøy

Velg farge og bestill ferdigblandet utemaling og terrassebeis på nett
– og hent i én av våre butikker.

Finn riktig farge og maling her

Jotuns fargekart 2021

Varige vakre farger

Med Jotuns nye fargekart for eksteriør 2021, Varige Vakre Farger finner du garantert inspirasjon til å fornye fasaden. Finn dine favoritter blant de 7 kolleksjonene.

Bli inspirert →

Male huset? 5 tips før du begynner

Å male hus er en jobb de fleste av oss ønsker å gjøre så sjelden som mulig. Forhåpentligvis er det over et tiår til du skal male huset neste gang. Da er det viktig at du kan være fornøyd med resultatet – også i årene som kommer.  

Da er det ikke bare kvalitet i maling, og arbeid som spiller en rolle. Du skal også trives med fargene lenge. Her får du tips om hva du bør tenke på før du maler huset. 

Les her →

Kjøp ferdigblandet maling på nett - hent i butikk

Slipp kø og ventetid

Vi hjelper deg med å finne riktig maling når du skal friske opp hjemmet. Velg din favorittfarge og få guide til riktig maling. Tips og råd om hvordan du lykkes med malerjobben finner du i vårt malingsunivers.

Finn riktig farge og maling her

30 dagers åpent kjøp!

Vi tar tilbake det du ikke bruker

Sørg for du har nok utstyr for å fullføre helt til siste finish. Utstyr til overs kan du returnere til butikk og få pengene tilbake. Merk at produktene må være ubrukt og i original emballasje. Merk at ferdigblandet maling ikke omfattes av angreretten, og kan ikke returneres.