Vaffeldagen

25. mars er den internasjonale Vaffeldagen. Vi elsker vafler og benytter anledningen til en skikkelig vaffelfeiring! Sjekk ut våre tilbud på vaffeljern og annet nyttig utstyr!
Nå fortjener vi alle et varmt vaffelhjerte.

Vaffeltilbud!!

Velg leveringsmetoden som passer deg best!

PostNord og Bring

Hjemlevering -50%

Få varene helt til døra, trygt og enkelt, til halv pris!

Porterbuddy

Hjemlevering på dagen!

Gjelder i Oslo og omegn. Nå 49,-

Nærmeste Jernia-butikk

Klikk og hent

Varene er klar til henting innen én time. Raskt inn – raskt ut!

Historien bak Vaffeldagen

Vaffeldagen har svensk opprinnelse og markerer skillet mellom vinter og vår. Vaffeldagen har blitt en populær markering verden over, og har også fått godt fotfeste i Norge. Vaffeldagen er et perfekt påskudd for å finne fram din beste vaffeloppskrift og fyre opp et vaffeljern!

Se alle vaffeljern →

Praktisk utstyr når du skal lage vafler

Jernia Vaffelfond

Registrer din hjertesak

Formålet med Jernias Vaffelfond er å hedre og støtte den norske lokale dugnadsånden som er drivkraften i mange fritidsaktiviteter, ikke minst for barn og ungdom. Alle lag, foreninger, klubber, korps og organisasjoner som baserer seg på frivillig innsats kan nomineres.

Vinn gavekort verdi 20.000,-

Jernia ønsker å gi tilbake til de som gir året rundt! Nominer de du mener gjør en forskjell for ditt lokalmiljø! Vinnere av Jernia Vaffelfond tildeles et gavekort til verdi 20.000,-.

Vi gir 10,- pr solgte vaffeljern til Vaffelfondet

For hvert solgte vaffeljern går 10 kroner til Jernia Vaffelfond. Wilfa bidrar med ytterligere 5 kroner for hvert Wilfa vaffeljern som selges hos Jernia og jernia.no. I tillegg gir noen av Jernias leverandører årlige bidrag til fondet.