Skogen er tilgjengelig

I deler av Norge er det fortsatt snø og det er mulig å spenne på seg skia. I andre deler av landet hilser vi høflig på hestehoven. Uansett er det mye rekreasjon i frisk luft. Fyll en termos med kakao eller kaffe, pakk sekken med matpakke. Husk den obligatoriske appelsinen og den selvsagte Kvikk Lunsjen og kom deg ut i friluft! Velg en termos som holder godt på varmen, holder sekken fri for søl og kan være med på mange turer i årene fremover!

Tips: Skal du tenne bål i skogen er det lurt å ta med et par opptenningsposer slik at opptenningen av bålet går lettere. Ta også gjerne med en avfallspose, slik at du enkelt får med deg sjokoladepapiret og eventuelt annet avfall hjem.

Se vårt utvalg av termos →

Anbefalt utstyr i tursekken:

Bålkos rett utenfor døren!

Du trenger ikke å forlate eiendommen for å for grille pølser eller pinnebrød over et bål. Med en bålpanne kan du nyte nygrillet pinnebrød, pølser og bålvarme rett utenfor døren.

Gå til bålpanne og tilbehør →

Påskemat

Lammesteken eller lammelåret er for mange like viktig i påsken som ribba er til jul! Når det obligatoriske lammekjøttet er i hus gjenstår det bare å planlegge resten av måltidene. For med litt planlegging og riktig utstyr går nemlig mye av seg selv.

Nyttig kjøkkenutstyret finner du her →

Til påskelammet anbefaler vi:

Kickstart grillsesongen i påsken!

Ingenting slår smaken av skikkelig grillmat, og når du først skal imponere er det smart med noen enkle tips for å lykkes skikkelig. Her får du 5 gode råd til hvordan du velger riktig grill, nyttig grillutstyr og hvordan få best mulig grillresultat.

Les 5 tips til å lykkes med grillingen →

Fersk bakst

Lite kan måles duften og smaken av nybakt brød! Når den hektiske hverdagen kan legges til side, er det kanskje tid til å varte opp med nybakt brød eller rundstykker til frokost eller lunsj. Og når kaffepausen nærmer seg er det verdt å huske at nystekte vafler også smaker aldeles fortreffelig!

Det du trenger til baksten finner du her →

Påskegodt fra Cemo Gourmet

Pynt til påske!

Det er ikke mye som skal til for å få litt påskestemning i heimen! Med friske tulipaner i en klassisk vase, gule lys og søte påskeservietter er mye gjort.

Se vårt utvalg av lys og servietter →

Plukk dine påskefavoritter!

Uyuni led-lys

Mange har fått øynene opp for led-lys som erstatning for de tradisjonelle kubbelysene. Fram til nå har led-lys sett i overkant kunstige ut, men den nye generasjonen av led-lys har en helt naturtro flamme. Ikke bare er de bedre for inneklimaet, men de er også langt tryggere å bruke enn levende lys. Og om ikke det er nok kan lysene fjernstyres og times etter eget ønske og behov.

Se vårt utvalg av led-lys fra Uyuni her →