TA VARE PÅ HAGEN

Grønt og frodig uterom med riktig vanningsutstyr💧

Jevnlig tilførsel av vann er alfa omega i vår- og sommersesongen om du vil ha et sunt hagemiljø. I Norge er vi velsignet med et skiftende vær, hvor hagen får naturlig vanntilførsel. I periodene med varmt og regnfritt vær har vi vanningsutstyret hagen din ønsker!

Hageslange og slangetromler Smart vanning Koblingsløsninger Vanningsutstyr

Hageslanger og slangetromler

Slangetrommel

Sørg for at du har en hageslange som er lang nok til å rekke over de viktige områdene i hagen. Og den enkleste måten å holde styr på hageslangen er en slangetrommel. Vi har både vegghengt slangetrommel og slangetrommel du kan trille etter deg etter behov, med flere lengder hageslange.

Se våre slangetromler

Vanningscomputer

Automatisk og tidsbesparende vanning

Med GARDENA Vanningscomputer får du hjelp til å vanne hagen på en pålitelig og praktisk måte- også når du ikke er hjemme. Du får mer fritid samtidig som du får en frodig, grønn plen og sunne, vakre planter. Et tips er å starte det automatiske vanningsanlegget tidlig om morgenen eller om kvelden slik at mindre vann fordamper. Spar penger og miljø mens du sikrer målrettet, optimalisert vanning.

 

Enkel håndtering

Vanningscomputeren justeres med en rotasjons- og trykkbryter og en lettleselig LC-skjerm viser alle innstillinger.

Fleksibel vanning med 3 tidskjemaer

Tre forskjellige og uavhengige tidsplaner kan opprettes for vanningsanlegget. Start, varighet og ukedager av vanningen kan justeres.

«Vann Nå» funksjon

Du kan aktivere vanning umiddelbart manuelt uten å fjerne enheten fra kranen eller endre innstillingene.

«Sikker Stopp» teknologi

Er energinivåene på batteriet er for lave for å fullstendig kontrollere en vanningsprosess, starter ikke prosessen. Batterinivåindikasjonen i displayet forteller deg også når batteriet må skiftes.

Genial for enkel vannbesparende vanning

La en svetteslange gjøre vannejobben i hekken. En svetteslange er best egnet for vanning av planter og vekster i rader. Uansett trykk vil svetteslangen sørge for at plantene dine får den vanntilførselen de trenger. Enkelt for deg og godt for miljøet.

For vannbesparende vanning

Smarte koblingsløsninger

Ødelagt hageslange - Klart det kan fikses!

Med Gardena Reparator kan du skjøte eller reparere hageslangen. Kutt ut den skadede slangedelen og sett inn Reparator på stedet. En spesielt utformet sleeve-mutter sikrer stram passform og trøbbelfri montering!

For perfekt slangereparasjon

Det viktigste vanningsutstyret

Få en grønn og frodig hage med riktig vanningsutstyr i tørre tider.

Tips for grønn og frodig hage

Enten du har en stor hage eller en mindre gressflekk, blir det ekstra hyggelig å tilbringe tid ute når man har grønn og frodig hage. Med disse enkle tipsene sørger du for at gresset er grønnere på din side av gjerdet.

Les tipsene her →