Få en grønn og fin plen

Mange drømmer om en velstelt og grønn plen. Vi har utstyret som gjør jobben enklere! Her finner du både gressklippere, kantklippere og utstyr for å få bukt med grønske og ugress!

Elektrisk gressklipper

Vi har elektrisk gressklipper både med ledning og batteridrevne gressklippere. Fordelene ved begge typer elektriske gressklippere er at de er svært stillegående og miljøvennlige alternativ. En elektrisk gressklipper har lav vekt og er enkel å vedlikeholde. En elektrisk gressklipper med ledning kan egne seg til både større og mindre flater avhengig av hvor langt du skjøter ledningen, men er best egnet til hager uten for mye busker og trær da ledningen kan vikle seg fast.
Se våre elektriske gressklippere →

Stillegående og miljøvennlig

Populære elektriske gressklippere

En motorgressklipper passer godt til mellomstore og store plener

Gressklipper bensin

Med en motorgressklipper får du en kraftig maskin som kan takle både høyt og tett gress. Kapasitet og klippebredde gjør at motordrevne gressklippere egner seg godt til mellomstore og store plener. Velger du en gressklipper som er selvgående gjør du også jobben enda enklere for deg selv.

Kraftig med stor kapasitet

Bestselgende motorgressklipper og tilbehør

Spar tid og krefter samtidig som du får en jevn og pen plen.

Robotklipper

La en robotklipper gjøre jobben! Du kan spare tid og krefter samtidig som du får en jevn og fin plen. Alt du trenger å gjøre er å finne et egnet sted for ladestasjonen og legge ut en kanttråd som avgrenser klippeområdet- robotklipperen fikser resten. En robotklipper er miljøvennlig, stillegående og kan klippe i all slags vær. De er enkle å vedlikeholde og krever liten oppbevaringsplass. En robotgressklipper er best egnet til mindre arealer med jevnt terreng.

Vi vil oppfordre til å unngå klipping om natten med hensyn til smådyr, som pinnsvin, som kan bli skadet.

Enkel og tidsbesparende

La deg friste av robotklipper

Vi har gressklippere til alle behov!

Se alle gressklippere

Vi kan også anbefale:

Kantklipper

En kantklipper, også kalt gresstrimmer, er et praktisk og nærmest uunnværlig redskap for hageeiere. Den hjelper deg å holde orden på grønne vekster der der gressklipperen er for stor til å komme til.

Se alle kantklippere →

 

Der ikke gressklipperen kommer til...

Få bukt med grønske og ugress!