Skolestart betyr en ny hverdag for mange. Små og store hverdagshelter skal igjen starte med blanke ark og nye fargestifter. En matpakke med frisk mat og drikke vil sørge for at din hverdagshelt får en god start og kan holde seg opplagt gjennom dagen.

NYHET!! KAMBUKKA TIL STORE OG SMÅ

Kambukka har spesialisert seg på drikkeflasker og termokopper av høy kvalitet med kult og trendy design. Alle drikkeflasker og termokopper er 100% tette så du slipper å bekymre deg for søl. De er enkle å bruke og enkle å rengjøre. Finn din favoritt!

 

Kambukka drikkeflaske til de små

Kambukka drikkeflaske til de store

Kambukka termokopp

Drikkeflaske og matboks til barn

STASHER

Har du sett denne luringen?

En smart silikonpose til oppbevaring av mat. Den fungerer like godt som matboks som til øvrig matoppbevaring. Ta vare på restemat i kjøleskapet eller i fryseren eller bruk den som et organiseringsverktøy i kjøleskapet for bedre oversikt. Tåler fryser, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.

Gå til de smarte oppbevaringsposene →

Drikkeflaske og matboks til voksen

Stort utvalg av drikkeflasker

Enten du skal holde deg hydrert i barnehage, på skole, på jobb eller under trening har vi drikkeflasken for deg.

Se alle drikkeflasker→ 

Uten mat og drikke duger helten ikke

Å lage en spennende matpakke trenger ikke være vanskelig. Med godt brød, godt pålegg og litt oppkuttet frukt eller grønnsaker er mye gjort. Vi har matbokser i forskjellige størrelser, farger, design med og uten innlegg.

Se alle matbokser →

Perfekt til turdagen!

Ut på tur aldri sur- om du har varm og kald drikke på lur

Turdag med barnehagen, skolen, lang biltur eller familietur i skogen- en termos med kaffe, kakao eller solbærtoddy slår sjelden feil.

Ønsker du å ha med varm mat på turen har vi også termoser som egner seg til pølser og supper.

Se alle våre termoser her →