Matboks og drikkeflaske med kule motiv 🍎

Kan innholdet oppleves som mer spennende når innpakkingen er kul? Da vil i tilfellet matpakken kunne nå nye høyder med Campus matboks og Pop-up drikkeflaske med kule motiv. I tillegg til motiver for enhver interesse har matboksen en åpne-og lukkemekanisme som gjør den enkel for barnehender å håndtere selv. Et uttakbart innlegg med 2 rom gjør at du kan gi poden en variert dessertservering med bær og oppkuttet frukt og grønnsaker i tillegg til hovedretten. Og om du lurer – klart alt tåler oppvaskmaskin!

Nye motiv

Campus matboks og Pop-up drikkeflaske

Matboks og drikkeflaske uten motiv

Når interessen for Spiderman og enhjørninger avtar er det på tide med matbokser og drikkeflasker du kan leve med lenge. Matboks Take-a-Break passer like godt til voksne som barn. Den er robust og enkel å håndtere. Den har 2 smarte innsatser, én boks med lokk og én innsats med skillevegg. Inndelingen gjør det enkelt å variere innholdet, og opprettholde appetitten. Og selvfølgelig tåler den oppvaskmaskin.

Take-a-Break matbokser og Elipse drikkeflaske

Velg din favoritt

Matboks og drikkeflaske

Ut på tur med varm og kald drikke på lur

Turdag med barnehagen, skolen, lang biltur eller familietur i skogen – en termos med kaffe, kakao eller solbærtoddy slår sjelden feil. Ønsker du å ha med varm mat på turen har vi også termoser som egner seg til pølser og supper.

Velg blant alle termoser

Bestselgere

Hengelås

Ta vare på verdisakene

Verdisakene dine trygge med en god hengelås. Hengelås med nøkkel eller hengelås med kode er opp til deg – vi har et stort utvalg av begge deler.

Se alle hengelåser

Vi anbefaler

Nøkkelfiling

Ny nøkkel på et par minutter

Når du trenger ny nøkkel kan du komme til oss. Vi kan kopiere nøkler til deg, i alle våre butikker, på bare noen minutter. Og er du medlem av Jerniaklubben får du 3 nøkler til prisen av 2.

Les mer om tjenesten