Matboks og drikkeflaske uten motiv

Når interessen for dinosaurer og enhjørninger avtar er det på tide med matbokser og drikkeflasker du kan leve med lenge. Matboks Take-a-Break passer like godt til voksne som barn. Den er robust og enkel å håndtere. Den har 2 smarte innsatser, én boks med lokk og én innsats med skillevegg. Inndelingen gjør det enkelt å variere innholdet for å opprettholde apetitten. Og neste forutsetning er også i boks; klart den tåler oppvaskmaskin.

Take-a-Break matbokser og Elipse drikkeflaske

Matboks og drikkeflaske med kule motiv

Kan innholdet oppleves som mer spennende når innpakkingen er kul? Da vil iallefall matpakken kunne nå nye høyder med kule motiver på Campus matboks og Pop-up drikkeflaske. I tillegg til motiver for enhver interesse har matboksen nå en forbedret åpne-og lukkemekanisme som gjør den enda enklere for barnehender å håndtere selv. Et uttakbart innlegg med 2 rom gjør at du kan gi poden en variert servering med småretter som bær og oppkuttet frukt og grønnsaker i tillegg til hovedretten. Og til lettelse tåler den også oppvaskmaskin!

Nye motiv

Campus matboks og Pop-up drikkeflaske

En smart silikonpose til oppbevaring av mat. Den fungerer like godt som matboks som til øvrig matoppbevaring. Ta vare på restemat i kjøleskapet eller i fryseren eller bruk den som et organiseringsverktøy i kjøleskapet for bedre oversikt. Tåler fryser, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Gå til Stasher silikonposer →

Drikkeflasken er 100% sølefri og med dobbel vegg slik at den holder godt både på varmt og kaldt. Se alt fra Built →

Med Watertracker har du full kontroll på væskeinntaket. Vannflasken har også en innebygd sil slik vannet kan smakstilsettes med frukt eller urter.

Kambukka har spesialisert seg på drikkeflasker og termokopper av høy kvalitet med kult og trendy design både til store og små. Alle drikkeflasker og termokopper er 100% tette så du slipper å bekymre deg for søl. De er enkle å bruke og enkle å rengjøre. Finn din favoritt!

Se alt fra Kambukka →

 

Ut på tur med varm og kald drikke på lur

Turdag med barnehagen, skolen, lang biltur eller familietur i skogen- en termos med kaffe, kakao eller solbærtoddy slår sjelden feil. Ønsker du å ha med varm mat på turen har vi også termoser som egner seg til pølser og supper.

Se alle våre termoser her →

Bestselgere

Husk også hengelåsen