Matboks og drikkeflaske uten motiv

Når interessen for dinosaurer og enhjørninger avtar er det på tide med matbokser og drikkeflasker du kan leve med lenge. Matboks Take-a-Break passer like godt til voksne som barn. Den er robust og enkel å håndtere. Den har 2 smarte innsatser, én boks med lokk og én innsats med skillevegg. Inndelingen gjør det enkelt å variere innholdet for å opprettholde apetitten. Og neste forutsetning er også i boks; klart den tåler oppvaskmaskin.

Take-a-Break matbokser og Elipse drikkeflaske

Matboks og drikkeflaske med kule motiv

Kan innholdet oppleves som mer spennende når innpakkingen er kul? Da vil iallefall matpakken kunne nå nye høyder med Campus matboks og Pop-up drikkeflaske med kule motiv. I tillegg til motiver for enhver interesse har matboksen nå en forbedret åpne-og lukkemekanisme som gjør den enda enklere for barnehender å håndtere selv. Et uttakbart innlegg med 2 rom gjør at du kan gi poden en variert servering med småretter som bær og oppkuttet frukt og grønnsaker i tillegg til hovedretten. Og til lettelse tåler den også oppvaskmaskin!

Nye motiv

Campus matboks og Pop-up drikkeflaske

Matbokser til store og små

Se hele utvalget

Drikkeflasken er 100% sølefri og med dobbel vegg slik at den holder godt både på varmt og kaldt.

Se alt fra Built

Populært fra Built

Finn din Kambukka-favoritt!

Kambukka har spesialisert seg på drikkeflasker og termokopper av høy kvalitet med kult og trendy design både til store og små. Alle drikkeflasker og termokopper er 100% tette så du slipper å bekymre deg for søl. De er enkle å bruke og enkle å rengjøre.

Se alt fra Kambukka

Drikkeflasker

Se hele utvalget

Ut på tur med varm og kald drikke på lur

Turdag med barnehagen, skolen, lang biltur eller familietur i skogen- en termos med kaffe, kakao eller solbærtoddy slår sjelden feil. Ønsker du å ha med varm mat på turen har vi også termoser som egner seg til pølser og supper.

Se alle våre termoser her →

Bestselgere

Hengelås

Ta vare på verdisakene

Uansett om det er bøker som skal låses inn på skolen, eller penger og telefon som skal oppbevares mens du er på trening er verdisakene dine trygge med en god hengelås. Om du velger hengelås med nøkkel eller hengelås med kode er opp til deg. Vi har et stort utvalg av begge deler.

Se alle hengelåser

Vi anbefaler

Nøkkelfiling

Vi kopierer nøkler

Når du trenger ny nøkkel til hjemmet kan du komme til oss. Vi kan kopiere nøkler til deg, i alle våre butikker, på bare noen minutter. Og er du medlem av Jerniaklubben får du 3 nøkler til prisen av 2.

Les mer om tjenesten