Matboks og drikkeflaske uten motiv

Når interessen for dinosaurer og enhjørninger avtar er det på tide med matbokser og drikkeflasker du kan leve med lenge. Matboks Take-a-Break passer like godt til voksne som barn. Den er robust og enkel å håndtere. Den har 2 smarte innsatser, én boks med lokk og én innsats med skillevegg. Inndelingen gjør det enkelt å variere innholdet, og opprettholde appetitten. Og selvfølgelig- den tåler oppvaskmaskin.

Take-a-Break matbokser og Elipse drikkeflaske

Matboks og drikkeflaske med kule motiv 🍎

Kan innholdet oppleves som mer spennende når innpakkingen er kul? Da vil i tilfellet matpakken kunne nå nye høyder med Campus matboks og Pop-up drikkeflaske med kule motiv. I tillegg til motiver for enhver interesse har matboksen en åpne-og lukkemekanisme som gjør den enkel for barnehender å håndtere selv. Et uttakbart innlegg med 2 rom gjør at du kan gi poden en variert dessertservering med bær og oppkuttet frukt og grønnsaker i tillegg til hovedretten. Og om du lurer- jepp, alt tåler oppvaskmaskin!

Nye motiv

Campus matboks og Pop-up drikkeflaske

Plant et tre 🌳

Root7 er en drikkeflaske som holder kalde drikker kjølige i opptil 30 timer, og varme drikker varme i opptil 20 timer. Og i tillegg til at det er livstidsgaranti på flasken, plantes det også et tre for hver solgte flaske.

Kjøp Root7 drikkeflaske

Velg din favoritt

Matboks og drikkeflaske

Ut på tur med varm og kald drikke på lur

Turdag med barnehagen, skolen, lang biltur eller familietur i skogen- en termos med kaffe, kakao eller solbærtoddy slår sjelden feil. Ønsker du å ha med varm mat på turen har vi også termoser som egner seg til pølser og supper.

Velg blant alle termoser

Bestselgere

Hengelås

Ta vare på verdisakene

Uansett om det er bøker som skal låses inn på skolen, eller penger og telefon som skal oppbevares mens du er på trening er verdisakene dine trygge med en god hengelås. Om du velger hengelås med nøkkel eller hengelås med kode er opp til deg. Vi har et stort utvalg av begge deler.

Se alle hengelåser

Vi anbefaler

Nøkkelfiling

Ny nøkkel på et par minutter

Når du trenger ny nøkkel til hjemmet kan du komme til oss. Vi kan kopiere nøkler til deg, i alle våre butikker, på bare noen minutter. Og er du medlem av Jerniaklubben får du 3 nøkler til prisen av 2.

Les mer om tjenesten