Vi kopierer nøkler!

Er det flere som trenger tilgang til hjemmet eller ønsker du en ekstra nøkkel på lur? Vi hjelper deg når du skal kopiere nøkkel.

Finn din nærmeste butikk

Vi filer de fleste typer husnøkler

Alle Jernia-butikker kan kopiere nøkler. Nøkkelfiling tar ca 3-5 minutter pr nøkkel, men reell ventetid vil avhenge av kapasitet i butikk.
Spesielle nøkler kan bestilles i de fleste tilfeller. Dersom nøkkel må bestilles vil leveringstid avklares i butikk.

Finn din nærmeste butikk → 

 

Hva med systemnøkkel?

Ved bestilling av systemnøkkel må det fremvises rekvisisjon fra systemeier. Systemnøkler kan ordnes direkte via TrioVings sikkerhetssentre, men kan også ordnes via din lokale Jernia-butikk. Dette er en prosess som kan ta et par uker.

Hva koster det?

Prisen avhenger av type og design. Du kan velge mellom nøkkelemner til innerdør og ytterdør- blanke, fargede eller med motiv.

Pris:
Fra kr 89,50 for innerdør-emne
Fra 99,50 for ytterdør-emne
Fra 149,- for D12-emne.
Pris kundeklubbmedlem:
3 for 2. Vi spanderer den rimeligste

 

Merk: Originalnøkkel

Merk: Har du ny D12 sylinderer det viktig at du har med originalnøkkel for nøkkelkopiering. De nye D12 låsene er svært følsomme for avvik fra originalen.

💡 Tips

Smart nøkkelboks

Unngå stress når fus-mann hjem har glemt nøkkel og døren er låst, eller du skal avlevere nøkkel til håndverkere som trenger tilgang til hjemmet ditt! Løsningen kan være en smart nøkkelboks med kode som lar din husnøkkel være vel bevart for uvedkommende, og samtidig er tilgjengelig for de som trenger tilgang til hjemmet. Enkelt og trygt!

Se våre nøkkelbokser →