Grand Cru Take | Servise til utendørs bruk

Tenk miljø – dropp engangsserviset

Hold vannet kaldt hele dagen

Når du skal ut å nyte dagen, er det viktig å ha med nok drikke. Å drikke rikelig med vann er alltid viktig, og spesielt på varme dager. De fleste er enige i at vann smaker best når det er kaldt. Et tips for å holde vannet kaldt på tur er å fukte et håndkle og pakke flasken inn i håndkleet. Sett flasken deretter direkte i solen. Ja, det høres merkelig ut, men solen vil fordampe væsken fra håndkleet og holde temperaturen nede. Hokus, pokus – trikset fungerer fint på vinflasken også!

Vann med smak

Gjør vannet spennende! Tilsett for eksempel frosne bringebær, mynte, lime eller agurk. Det er deilig leskende og gir vannet en frisk smak. Bland det på drikkeflasker hjemme, så vannet kan stå og trekke til seg smak.

Gå til Grand Cru drikkeflasker →

Grand Cru drikkeflaske

Grand Cru Take - designet for utendørslivet!

Grand Cru Take er et servise produsert i Danmark av biobasert plast og er spesielt designet til utendørslivet. Serviset er lett, robust og kan stables. Serviset er perfekt for kaffepause på terrassen eller lunsjen i skogen. Dropp engangsserviset og fyll opp kurven med god mat, drikke og lekkert, praktisk servise! Serviset kommer i farger som kan mikses og matches.

Gå til Grand Cru Take serviset →

Huskeliste til turen

  • Pledd eller noe annet som er godt å sitte på
  • Fingermat som er lett å spise i det fri, og du trenger ikke bestikk
  • Rikelig av vann! Skal du ha med andre drikkevarer er det lurt å legge de på kjøl i god tid
  • Ta med en ekstra pose til avfall slik at du enkelt kan ta med deg avfallet hjem
  • Solkrem når været kaller for det

Grand Cru Take krus

Grand Cru Take skål

Grand Cru Take tallerken