JOTUN LADY MINERALS REVIVE 9L

Se alt fra JOTUN
899,- Før: 999,-

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

LADY Minerals Revive forvandler ujevne underlag – til vakre, betongaktige vegger.

Med denne naturlige, mineralske veggfornyeren skapes en levende overflate med et unikt fargeuttrykk. Endelig en løsning for enkel og tidsriktig fornyelse av rom som virkelig trenger det! LADY Minerals Revive kommer i utvalgte LADY-farger.

 

Mange har et rom hvor oppussingen virker tidkrevende og derfor stadig utsettes. Det kan være rom med mønstret glassfiberstrie, eller andre ujevne underlag, som roper etter fornyelse. Faktisk viser en undersøkelse gjennomført av Norstat, på oppdrag fra Jotun, at ett av tre hjem har minst ett rom med malt glassfiberstrie.

FORVANDLER UJEVNE UNDERLAG

LADY Minerals Revive er en veggfornyer som forvandler ujevne underlag til vakre, betongaktige vegger. - Vi har utviklet et produkt for malte glassfiberstrier andre ujevne underlag som gir veggene et mineralsk utseende. Kort fortalt gjør LADY Minerals Revive det enkelt å få det veldig fint! Det sier Anne Favretto, Regional Brand Manager i Jotun. LADY Minerals Revive er et naturlig tilskudd til LADY Minerals Kalkmaling som allerede er godt mottatt i markedet.

LEVENDE OVERFLATE MED UNIKT FARGEUTTRYKK

- Felles for LADY Minerals-produktene er den naturlige overflaten. LADY Minerals Revive tilfører rommet ekstra dybde og karakter. Slik er lanseringen en løsning for enkel og tidsriktig fornyelse av rom som virkelig trenger det. - LADY Minerals Revive påføres enkelt med rull og sparkelspade, sier Favretto. Resultatet er vakre, betongaktige vegger med unikt fargeuttrykk.

ENKEL FORNYELSE

For å hjelpe folk i gang har Jotun laget en instruksjonsfilm som blir tilgjengelig i Jotuns digitale kanaler – jotun.no/ladyminerals. - Produkt og påføring er nøye testet, både blant profesjonelle malere og private huseiere. Tilbakemeldingene er at det er enkelt å lykkes – spesielt når man har fått øvd seg litt på teknikken, forteller Favretto.

FARGE OG FINISH I PERFEKT BALANSE

Fargeekspertene i Jotun har satt sammen fire vakre paletter med gode og populære LADY-farger, spesielt utvalgt for LADY Minerals Revive. Alle fargene har naturlige referanser som kommer til liv sammen med LADY Minerals Revive. - Fargene spiller på lag med den rustikke overflaten som veggene får med LADY Minerals Revive, sier Nina Klæboe Mørkve, Skandinavisk fargesjef i Jotun. - Fargene vi har valgt gir et vakkert bakteppe som lar interiøret komme til sin rett. Med denne tidsriktige fornyelsen kan rom som før var lite i bruk, raskt bli husets nye favorittrom, sier hun.

Produsent
Varenummer

58018619

EAN

7029350153658

Produsentens Varenummer

27GLSMKVA

Sikkerhet & HMS
  • H317 - Kan utløse en allergisk hudreaksjon.

 

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser