Hvordan kan jeg slette min profil på «Min Side»?

Du kan slette din profil ved å gå inn på «Min profil» på Min Side. Nederst på siden finnes det en knapp som heter «Slett meg». Vi sletter deretter din profil og alle dine tilhørende data.

Relaterte spørsmål

«Min Side» under «Mine samtykker» får du raskt oversikt over hva du samtykker til når du er med i kundeklubben vår. Her velger du om Jernia og våre partnere kan kontakte deg med gode tilbud, inspirasjon og tips per e-post og SMS. Dette styrer du selv ut fra valgene på «Min konto» som innlogget på Jernia.no. Du har selvsagt full kontroll over hvilke medier du ønsker å bli kontaktet på, og du kan når som helst skru av disse samtykkene.

Åpne på egen side

Du finner oversikt over hvilke samtykker du har gitt oss under «Mine Samtykker» på Min Side. .

Åpne på egen side

Under «Mine Samtykker» på Min Side. kan du finne oversikt over hvilken kommunikasjon du får fra Jernia. Her kan du velge å motta kommunikasjon fra oss på SMS, e-post og spesialtilpassede tilbud til deg. Etter registrering i Jerniaklubben vil det siste samtykket være på fordi det er en forutsetning for klubbmedlemskap, se vilkår. Du kan slå av samtykket når du ønsker.

Åpne på egen side