Hvordan kan jeg sikre at mottaker av en gave kan bytte denne?

Dersom du har kjøpt en gave hos Jernia på nett og ønsker at mottaker skal kunne bytte denne kan du printe ut odrebrekreftelsen/kvitteringen på «Min Side» , og legge ved denne i gaven.

Da vil mottaker ha kjøpsbevis på at gaven ble kjøpt hos oss og hvilken dato gaven ble kjøpt. Dersom du ikke ønsker at mottaker skal se prisen på gaven, kan du stryke over denne på ordrebekreftelsen/kvitteringen.

Relaterte spørsmål

Vi ønsker at det skal være enkelt for deg å bytte gaver hos oss, også de som er kjøpt på nett. Du kan bytte gaven dersom den er ubrukt og du har kvittering/ordrebekreftelse som bevis på at gaven er kjøpt hos Jernia. Det enkleste er da at du kommer innom en av våre Jernia-butikker og fremviser kvittering/ordrebekreftelse slik at vi kan hjelpe deg på best mulig måte.

Finn butikk →

Kontakt oss →

Åpne på egen side

Ja, dersom du har kvittering eller ordrebekreftelse som beviser at varen er kjøpt hos Jernia, kan du bytte denne varen på hvilken som helst Jernia-butikk i Norge.

Finn butikk →

Kontakt oss →

Åpne på egen side

Ja, du har 30 dagers åpent kjøp etter at du har mottatt en vare fra Jernia. Dersom du ønsker å bytte varen din kan du enten komme innom en av våre Jernia-butikker, eller sende den ubrukte varen tilbake til oss via Posten. Dersom du ønsker å returnere varen via Posten må du fylle ut et angreskjema og en kopi av kvittering eller ordrebekreftelse.

Last ned angrerettskjema →

Åpne på egen side