RUSTIKK: Vil du ha et litt røffere uttrykk kan du velge et servise som dette fra Christian Bitz. Sammen med vakre lys og en duk i lysere nyanser får du en lun og god stemning.

Dekk festbordet med stjernedryss

Moments serviset fra Rosendahl er et høytidelig og klassisk servise – virkelig verdig for å pryde nyttårsbordet. Slitesterkt kremhvitt servise med lekre dekorasjoner i gull som passer til alt! Moments serviset står nydelig alene, men kan også mikses og matches med det klassiske Grand Cru serviset. Se alt fra Rosendahl → 

Klassisk og høytidelig

Rosendahl Moments

Bestselgere

Rosendahl Grand Cru

Bestikket som setter prikken over i'en

Bestselgende bestikksett

Hardanger Bestikk

Glass til edle dråper

På nyttårsaften dekker vi til et festmåltid. Maten er som oftest akkompagnert med godt drikke. Vi har glass til edle dråper, både med og uten bobler, fra kjente merkevarer som Rosendahl, Holmegaard og Luigi Bormioli. Se alle glass her →

Luigi Bormioli

Utvalgte festglass

Tips

En temperamentsfull velkomstdrink

Prosecco eller champagne er den klassiske velkomstdrinken til nyttårsfesten. Med kortreist gløggmiks fra Drit Forbanna kan du gi velkomstdrinken litt ekstra temperament. Anbefales på det sterkeste! Den kan også blandes med annet boblevann for et alkoholfritt alternativ.

Barfavoritter til nyttårsfesten

Pynt hjem og bord til fest

Blafrende lys og blomster gjør underverker når du skal pynte til fest. Hvite og klare vaser er klassisk og passer inn i ethvert hjem. Velg farger på blomster og lys etter egen stil og fargepalett. Både Kähler og Holmegaard har vaser og lysestaker som bringer fest og liv til hjemmet.

Lysestaker

For trygt og godt innemiljø

Vokslys med naturtro flamme

En hyggelig oppmerksomhet

Vi har samlet flere gode gavetips som perfekt når du vil ha med en liten oppmerksomhet til festen.

Se våre gavetips til vertskapet →