<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Gode råd når du skal pusse sølv

Bestikk og overflater i sølv og metall kan være vanskelig å få helt rene. Her er produktene som gjør alt skinnende rent til julen.

Gode råd når du skal pusse sølv
SKINNENDE RENT BESTIKK: Sterling sitt pussemiddel gjør det enkelt å holde bestikket skinnende rent gjennom alle julens begivenheter.

Det er ofte de små tingene som teller for å gjøre et godt inntrykk. Og det trenger ikke nødvendigvis være så vanskelig å få til – som at komfyr og bestikk er skinnende rent, uten vannflekker eller rust.

Sterling lager produkter som fjerner fett og skitt fra både komfyr, bestikk og smykker. Her er noen av produktene som redder deg gjennom julerengjøringen.

Ovn- og grillrens

Denne ovn- og grillrensen, er en spray brukes direkte i kald ovn eller på grillrist. Den fjerner effektivt fastbrent fett og kan like godt brukes til ovnen, som hagegrillen. Sprayen er aerosolbasert, og er dermed aktiv uten oppvarming.

Sølvpuss

En sølvbeskyttende krem virker beskyttende på sølvet, så det beholder en blank overflate opp til flere måneder. Desto mer du pusser, desto lenger holder sølvet seg blankt.

Sølvpusseklut

En sølvpusseklut er godt egnet til flekkete bestikk.

Kluten kan brukes til det meste, og vedlikeholder gull, sølv, kobber, messing, tinn og nikkelforkrommede gjenstander. Den er spesielt egnet til pussing av gull- og sølvsmykker for å gjøre de ekstra blanke. Den er impregnert med Sterling Sølvpussepulver, et av de mest skånsomme pussemidlene, som bevarer smykkene dine samtidig som de blir skinnende rene.

Velg riktig rens: Det er de små tingene som teller – som skinnende rent bestikk under julemiddagen.

VELG RIKTIG RENS: Det er de små tingene som teller – som skinnende rent bestikk under julemiddagen.

Silver dip

Silver dip eller sølvrens er det perfekte produktet til detaljert bestikk.

Rensen gjør sølvet som nytt, og kommer til i alle kriker og kroker. Du fyller bare en skål med middelet og legger bestikket i væsken. Deretter vasker du det av, og voilá – sølvet er godt som nytt.

Kokeplaterens

Denne rensen danner et usynlig lag over din keramiske plate, og gjør den lettere å vedlikeholde. Fjern fastbrenninger med komfyrfabrikantens anbefalte redskap, og gjør siste finish med Sterlings platerens.

UNNGÅ OVEROPPHETING: Spesielt i julen blir det mye matlaging, men sørg for at du holder et øye med maten og at stekepannen ikke blir overopphetet. Det er en av de vanligste årsakene til at den blir ødelagt.

TA VARE PÅ KOMFYREN: Med den rette sprayen kan kokeplatene holdes skinnende rene gjennom alle julens måltider.

Produktene som gir deg skinnende, rene overflater: