Juletre

Et juletre er stuens og julens midtpunkt. Å pynte juletre med lekre julekuler, lyslenker og en skinnende toppstjerne er blant de fineste juletradisjonene for mange. Stadig flere velger kunstige juletre fremfor ekte juletrær. Da slipper du vanning og barnåler på gulvet samtidig som at treet holder seg grønt hele julen- i år etter år. Hos Jernia hjelper vi deg med alt til ditt grønne og glitrende juletre.

Juletre

Juletre som sørger for julestemning hele desember! Her finner du et utvalg av våre flotteste kunstige juletrær

Juletrelys som lyser opp julestuens midtpunkt!

Tradisjonelle juletrelys er fortsatt mest vanlig, men stadig flere velger lysslynge også til juletre. Vi anbefaler juletrelys og lysslynger med LED pærer. LED pærer har lavere energiforbruk så du sparer både penger og miljø. I tillegg er LED pærer et mer forsvarlig valg i forhold til brannsikkerhet.

Juletrelys og lysslynger til juletre

Juletrefot og juletreskjørt til ditt juletre!

Juletrepynt

Karen Blixen Jul 2019

Juletrepynt fra Rosendahl serie Karen Blixen er klassiske og lekre. Kan henges på juletreet, som serviettholdere eller som annen dekorasjon. Disse lekre pyntegjenstandene er også fantastiske gaver å gi til vertinnen eller noen du er glad i.

Se alt fra Karen Blixen her →

NYHETER

Juletrepynt fra Karen Blixen Jul 2019

Holmegaard Jul 2019

Juletrepynt Ann Sofi Romme 2019

Juletrepynt fra Holmegaard gjør seg like godt på juletreet som generell julepynt. De vakre glassdekorasjonene er pyntet med julemotiv i klassiske farger som rødt, grønt og gull.

Se alt fra Holmegaard her →

Juletrepynt fra Holmegaard

Juletreets høydepunkt

Toppstjerne

Toppstjerne, eller juletrestjerne, er den som virkelig setter prikken over ien på juletreet. En toppstjerne kommer i flere varianter – noen med lys og andre ikke.

Se alle toppstjerner →

Våre toppfavoritter